Hallani, látni, mérni, fényképezni!

CS Instruments LD500 és LD 510 ultrahangos kamera heterodin keverővel hallhatóvá, színes LCD kijelzőn, dinamikus célkövetéssel vizuálisan is felismerhetővé teszi az ultrahangos zajforrásokat, amelyekből számolt szivárgási mennyiséget és veszteséget azonos időben kijelzi. A kettős detektálás egyrészt pontos numerikus mérést és audió elemzést, másrészt a hiba forrásának gyors azonosítását teszi lehetővé, a beépített digitális fényképező pedig egyszerű dokumentálást biztosít.

 

Széleskörű alkalmazás

CS Instruments LD500 és LD 510 ultrahangos kamera számos alkalmazásban eredményesen használható, például ultrahangos szivárgáskeresésre túlnyomásos vagy vákuum rendszereknél, elektromos rendszerekben a részleges kisülések korai detektálására vagy gépéeszeti, technológiai eszközöknél csapágyak, szelepek hibáinak kimutatására.

Kényelmes használat, ergonómikus kialakítás

CS Instruments LD500 és LD 510 kontrasztos, 3,5″-os, érintőképernyős TFT kijelzője könnyű leolvasást, könnyű és kényelmes kezelést tesz lehetővé. A készülék képi megjelenítése segít a hibák gyors beazonosításában, képi dokumentálásában, nem utolsó sorban a hibahelyek megszüntetésében.

Robusztus, ipari viszonyokra tervezett kivitel

 CS Instruments LD500 és 510  kivitele megfelel a mostoha, ipari körülményekkel szembeni elvárásoknak. A por- és fröccsenésálló IP54-es kivitel mellett védett az erősebb rezgésektől és leejtéstől.

 

Hosszú üzemidő

CS Instruments LD500 és 510 ultrahang kamera emlékezési effektustól mentes Li-Ion akkumulátorral rendelkezik. A Li-Ion akkumulátor hosszú élettartamot, megbízható, 9 órás folyamatos üzemidőt biztosít, kis tömeg mellett.

 

Tárolás, számítógépes adatfeldolgozás

CS Instruments LD500 és 510 8 GB memóriájában akár 100 millió mérési adat tárolható rögzítésük időpontjával, dátumával, az érintő képernyőn bevitt egyéb adatokkal, amelyek fényképekkel is kiegészíthetők. A tárolt adatok egyszerűen áttölthetők számítógépre, a CS Leak Report PC-s programba, amely ISO 50001 szabványnak megfelelő jelentésekben foglalja össze a szivárgási mennyiségeket és veszteségeket.

 

Tartozékok

CS Instruments LD500 és 510 műszer különféle alap és opcionális tartozékokkal rendelkezik az egyes alkalmazások igényeinek megfelelő mérésekhez.

 LD500 fókusz adapter  LD500 hajlékony mérőfej LD500 parabolikus adapter 

 

Hőmérséklet, páratartalom, nyomás, …  

CS Instruments LD510 ultrahangos kamera számos külső (áramlás, páratartalom, hőmérséklet, nyomás, áram, …) érzékelővel bővíthető az általános ipari mérések elvégzéséhez.

TOVÁBB A TERMÉKHEZ