Új lap - 1

2020 májusában újra IPAR NAPJAI, Magyarország legjelentősebb üzleti eseménye az iparban!

A Hungexpo Zrt. 27 éve szervez ipari kiállításokat. Évről évre összehívja a cégeket, bemutatkozási lehetőséget kínálva a különböző iparágak képviselőinek, hogy a megszervezett kiállítás egy időben, egy helyen adjon átfogó képet az ipari szektor működéséről, újdonságairól, alkalmat teremtve az üzletkötésnek is.

 

Az első kedvezményes jelentkezési határidő kiállítók részére: 2019. október 31.

 

Visszatekintés – 2018.:

 

15 ország 315 kiállítója (ebből 51 külföldi tulajdonban lévő cég) vonultatta fel a rendezvény teljes tematikáját lefedő termékeit, szolgáltatásait, mely 10%-os növekedést jelent a 2016-os kiállítást nézve. Az ipari seregszemlére, az előző rendezvényhez képest 22%-kal több látogató, összesen 12.227 szakember volt kíváncsi.

 

2020:

 

2020 májusában ismét felvonul az ipar szinte összes ágazata, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről, valamint, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

 

Az IPAR NAPJAI szakkiállítás egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására, felsorakoztatva az ipar szinte összes ágazatát, az elektronikától és robotikától kezdve az automatizáláson és környezetvédelmen át a logisztikáig vagy munkavédelemig.

 

Fejlesztések a HUGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területén 2019 nyarán nagyszabású revitalizációs fejlesztés indult a Hungexpón. A munkálatok során a Hungexpo teljes területe megújul. Két új oszlop nélküli kiállítási csarnokot, valamint egy látványos új fogadócsarnokot építünk, és felújítjuk a régi pavilonokat is. A beruházás természetesen színvonalas tereprendezéssel és zöldterület növekedéssel jár. A meglévő épületek a kor igényeinek megfelelő alapos „ráncfelvarráson” esnek túl, a C pavilon átépítésével pedig egy korszerű, a legmodernebb technikával felszerelt kongresszusi központ jön létre.

 

Ezzel a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítás Központ elmúlt 50 évének legjelentősebb fejlesztési programja valósul meg.

 

Az építkezés szoros ütemterv szerint folyik majd 2019 szeptemberétől 2021 augusztusáig. A munkálatok idején – egyes területek időszakos leválasztásával – a kiállítási központ folyamatosan üzemel, azonban bizonyos esetekben a megszokottól eltérő elhelyezéssel és megközelítéssel kell számolni, melyhez kiállítóink és partnereink szíves türelmét és megértését kérjük.

 

Jelentkezés – kedvezménnyel

 

Kiállítóinknak előjelentkezési kedvezményekkel igyekszünk megkönnyíteni a döntéshozatalt. Az első kedvezményes jelentkezési határidő: 2019. október 31.

 

A jelentkezési ív innen tölthető le: http://iparnapjai.hu/hu/jelentkezesi-iv (A jelentkezési ív letöltése nem jelent hivatalos regisztrációt a kiállításra.)

 

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés: www.iparnapjai.hu; iparnapjai@hungexpo.hu