Új lap - 1

 

Kedves Érdeklődők!

 

2019. november 21-én, csütörtökön a Magyar Energetikai Társaság ismét megrendezi éves Kárpát-medencei találkozóját, a Magyar Energia Szimpóziumot, idén Dekarbonizáció, decentralizáció, digitalizáció jeligével. A rendezvénynek ezúttal a Magyar Mérnöki Kamara új székhelye (1117 Budapest Szerémi út 4.) ad helyet. A részvétel ingyenes, azonban a terem befogadóképességének korlátossága miatt regisztrációhoz kötött!

Az idei évben a felkért előadók mellett lehetőség nyílik a konferencia szekcióelőadásai során, valamint a poszterszekcióban prezentálni, melynek feltétele egy konferenciacikk elkészítése. A cikkekből lektorálás után ISBN számos konferenciakiadvány készül, amennyiben a szerzők hozzájárulnak.

Az előadói jelentkezés menete: a lenti jelentkezési ív kitöltésével és a legfeljebb egy oldalas előadáskivonat/absztrakt megküldésével a mesz@magyarenergetika.hu címre.

Határidők:

Előadáskivonat (poszter esetén is) beküldése:                                                 2019. szeptember 22.
Az előadás/poszter cikk beküldése:                                                                    2019. október 20.

A konferencia tervezett programjáról, valamint a további részletekről a lent elérhető felhívásból tájékozódhatnak. Egyéb felmerülő kérdés esetén kérjük, forduljanak bizalommal a Szervező Bizottsághoz a mesz@magyarenergetika.hu e-mail címen.

 

Üdvözlettel:

A XXIII. Magyar Energia Szimpózium Szervező Bizottsága