Képzési programok

A SZENZOR-METROLÓGIA Metrológiai Tanácsadó és Tanúsító Kft. az alábbi képzéseket hirdeti meg:
(A részletes leíráshoz klikkeljen a képzések elnevezésére, vagy töltse le a lap alján lévő képzési tájékoztatót!)

Időpontok

Képzés Időtartam (munkanap) Érintett munkakör Képzések időpontja Nettó ár / fő Online jelentkezés
MF 3 mérőeszköz felügyelő

2024. május 6 - 8.

170 000 Ft Online jelentkezés...
MTECH (MMB-LBA I. modul) 5 metrológus - technikusi szint

2024. május 6 - 10.

290 000 Ft Online jelentkezés...
MMB-LBA (I.-II.) 10 metrológus, metrológiai megbízott és laboratóriumi belső auditor

I. modul 2024. május 6 - 10.

II. modul 2024. május 27 - 31.

510 000 Ft Online jelentkezés...
MMB-LBA II. modul 5 metrológus, metrológiai megbízott és laboratóriumi belső auditor

2024. május 27 – 31.

270 000 Ft Online jelentkezés...
Igény esetén lehetőség van arra is, hogy a felsorolt képzési programokat cégük számára külön, kihelyezve tartsuk meg!


Tanúsítvány

A képzési programok végén tett vizsgát a SZENZOR-METROLÓGIA Metrológiai Tanácsadó és Tanúsító Kft. által kiadott magyar és angol nyelvű dokumentum tanúsítja.

A résztvevők a vizsga eredményétől függetlenül a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer által generált tanúsítványt is megkapják.

Jelentkezés

Ajánlatunk elfogadása esetén javasoljuk a jelentkezést minél hamarabb megtenni, mivel azokat a beérkezés a beérkezés sorrendjében fogadjuk és igazoljuk vissza. A képzésre jelentkezés megrendelésnek minősül, mely a képzés előtti ötödik naptári napig díjmentesen lemondható. Határidőn túli lemondás esetén a képzési díj 20%-át számítjuk fel.

A képzési programban való részvétel díja

A megadott árak visszavonásig érvényesek, az ÁFA-t nem tartalmazzák.

Háttér információ

Az értéktermelő és értékmegőrző folyamatokat és különösen a különböző irányítási rendszereket (pl. ISO 9001, ISO/IEC 17025, ISO 10012 szabványok, vagy az MSA és SPC dokumentumok által meghatározott rendszereket) működtető szervezeteknél a mérések széles spektruma, nagy száma és esetenként bonyolultsága szükségessé teszi a metrológiai feladatok meghatározását, megosztását és a metrológiai ismeretek tudatos alkalmazását.

A metrológia - a méréstan, vagy méréstudomány - eredményeinek tudatos alkalmazása biztosítja a mérési eredmények kompatibilitását, széles körű, ellentmondásmentes felhasználhatóságát és illeszkedését a már meglevő és általánosan elfogadott kvantitatív, mennyiségileg meghatározott információk körébe. A mérési eredmények kompatibilitása szükséges feltétele a helyes döntéseknek, a termelési folyamatokba történő célszerű beavatkozásnak, a megfelelőség igazolásnak, a kalibráló- és vizsgálólaboratóriumok működésének, valamint a mennyiségi elszámolásoknak. A metrológiai funkciók meghatározására különösen az ISO 10012 szabvány hívja fel a figyelmet és a vezetői felelősségek közé sorolja a metrológiai feladat- és hatáskörök kialakítását, az ehhez az erőforrások biztosítását.

A kompatibilitás biztosításához a metrológiai ismeretek különböző szintje, illetve különböző metrológiai tudás alkalmazása szükséges a mérőeszköz felügyelői, a technikusi szintű metrológus, a metrológiai megbízotti/metrológusi és a laboratóriumi belső auditori, valamint a szakterület specifikus feladatok ellátása során.