Látogassa meg kiemelt partnereink honlapját!
 
 



 
 
 

Kedves Olvasónk!

Tisztelettel köszöntjük Hírlevelünk áprilisi számával! Közeledik az év üzleti szempontból legaktívabb időszaka, amelyben fontos szakmai rendezvényeken lehet megismerkedni a legújabb fejlesztésekkel és termékekkel. Ezek a rendezvények emellett lehetőséget teremtenek személyes kapcsolatok kiépítésére is. Ha cége kiállítóként részt vesz az alábbi rendezvények valamelyikén és hirdetne a májusi Műszeroldal Hírlevélben, kiállítási meghívót is közlünk stand számmal!

Jelen kiadványunk a szokásos rovatokkal, szándékaink szerint hasznos információkkal szolgálja az Önök tájékoztatását. Külön felhívnám figyelmüket egy különleges lehetőségre, a Szakirodalom rovatunkban található értékes könyv ritkaságok végkiárusítására! Éljenek ezzel a kivételes lehetőséggel!
Ha műszerbeszerzéssel, -javítással, -kalibrálással kapcsolatos problémájuk adódik, keressék Szerkesztőségünket a 481-1256 telefonszámon, vagy írjanak nekünk a rradnai@mta.mmsz.hu mail címre.

 
 
 
 

Önnek ajánljuk (Termékújdonságok, akciók)

 
 
 
 

MAK - Termikus tömegárammérő

testo Sensor LD Pro

AQUAinspect – PAH mérő




KOBOLD Unirota Kft.

Testo (Magyarország) Kereskedelmi Kft. WESZTA-T Ipari és Kereskedelmi Kft.

A MAK sorozatot kifejezetten olyan gázméréstechnikai alkalmazásokhoz tervezték, ahol maximális rugalmasság, kiváló pontosság és nagy megbízhatóság szükséges. Az alapkivitelben az áramlási sebesség és a fogyasztási érték kijelzése látható. A leggyakoribb gázok már el vannak mentve az eszköz adatbázisban. A készülék készletezését megkönnyíti a gáz típusának és elektromos teljesítményének ügyféloldali kiválaszthatósága az egységben. Opcionálisan a MAK beépített precíziós tűszeleppel is elérhető a kézi vezérléshez.

testo Sensor LD Pro ultrahangos szivárgáskereső még a legkisebb szivárgások felderítésére is alkalmas. A műszerhez többfajta, cserélhető fej is beszerezhető (parabola, hattyúnyakas, akusztikus), amivel a különböző mérési helyekhez könnyedén alkalmazkodhat. További előnyei közé tartozik a beépített digitális CMOS szenzor. A kijelzőn a mért értékek egyszerűen leolvashatók. A kijelzésen, nemcsak a szivárgás helye, hanem az iránya is láthatóvá válik. Továbbá, amennyiben beállításra kerül a mért gáz fajtája és árfolyama, a műszer az éves veszteséget is képes kalkulálni. A mérőműszer USB-vel csatlakoztatható a PC -hez, így a szivárgási adatokat számítógépén is tárolhatja. A testo Sensor LD Pro nem csak használatban kompakt. Praktikus műszertáskával biztonságosan, gondmentesen szállítható.

Az AQUAinspect felszíni és felszín alatti vizek szénhidrogén szennyezettségének érzékelésére szolgál. Felhasználható vegyi üzemek, erőművek, finomítók, tartályparkok, transzformátorállomások, stb. területén és környezetükben létesített figyelő kutakban, medencékben megjelenő olajszennyezés jelzésére. A fluoreszcens mérési elv alapján működő műszer az üzemanyagok PAH (Policiklusos aromás szénhidrogén) tartalmát érzékeli.
A műszer alkalmas az adott területre vonatkozó vízjogi engedélyben előírt,
alacsony szennyezési értékek észlelésére és egy megadott értéknél vészjelzés kiadására.

Részletek

Részletek

Részletek

Széles választékkal várjuk
A MŰSZERHÁZ-ban

Újdonságok, szakmai hírek a folyadék és vákuum szivattyúk, gáz és levegő kompresszorok területéről

pH-, vezetőképesség- és oldott oxigén mérő labor műszerek összehasonlítása



Global Focus Kft.

Valasek-Szivattyútechnika Kft.
Lambda-Elan Kft.

5000 különféle rendelhető műszert talál a kínálatunkban!
Műszaki specifikáció, ár, azonnali rendelés lehetőséggel.

Próbálja ki!!!

Témák:
A S.C.M. A Technologie büszkén mutatja be az új MX-gi 13.04.4 búvárkeverő modellt, amely az MX-gi sorozat új bővítését jelenti.
Az termék egy sokoldalú, közvetlen hajtású keverő, amely hatékony és robusztus, alkalmas kis tartályokhoz. Az ára is igen kedvező, lépjen kapcsolatba velünk ajánlatért!
Dízelmotor hajtású áramfejlesztő aggregátok. Új cégünk a HidroSet Kft. az olasz CGM berendezéseit forgalmazza 4 kVA és 2.400 kVA közötti teljesítményekben.
A Részletekre kattintva olvassa el teljes tájékoztatónkat!

Összehasonlítottunk egy amerikai és egy kínai laboratóriumi asztali készülék családot műszaki paramétereik és áraik figyelembevételével.
Az amerikai gyártó a Thermo Fisher Scientific konszern Orion divíziója, a kínai gyártó pedig a CLEAN Instruments (Sanghai). Mindkét gyártóval legalább két évtizedes beszállítói kapcsolatunk van.
Az Orion készülékek a felső-, a CLEAN készülékek egyértelműen az alsó árkategóriába sorolhatók.
Kattintson a Részletekre az eredményért!

Részletek

Részletek

Részletek
 
 
 
 
Szakkiállítás, szakmai szimpózium
InnoElectro 2024  Kiállítás és Konferencia  2024.április 23-25, Budapest, BOK-A Csarnok

> Műszaki Kémiai Napok’24 konferencia  2024. április 16-17-18, Pannon Egyetem, Veszprém.

> Május 7-10. között kerülnek megrendezésre a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai, valamint az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítások.

A Műszeroldal olvasói előzetes regisztrációval díjmentesen tekinthetik meg a kiállításokat!
Részletek

XXII. Szigetelésdiagnosztikai Konferencia - 2024. április 24-26. - Bükfürdő, Hotel Greenfield****

2024. június 10–12. között rendezik meg az Egri Vegyészkonferenciát. A helyszín az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem
 
 
 
 

Műszerjavítás

> Speciális, nagy értékű mérőműszerek sikerdíjas javítása
   A megoldásért kattintson IDE!


Álláshirdetés

ELTE Karriernap  2023.04.25 ELTE Gömb Aula

Állások minden szakmában: On-line mérnöki, műszaki állásközvetítés, minőségi állásajánlatokkal, friss hirdetésekkel..

 
 
 
   
 
 
 

Radnai Rudolf főszerkesztő 
Tel: 481-1256
Email: rradnai@mta.mmsz.hu 

Szerkesztőségünk várja olvasóink hozzászólásait, megjegyzéseit, javaslatait a számok tartalmával kapcsolatban. Közérdekű észrevételeket szívesen közreadunk.
A Hírlevélben szereplő tartalomért a szerzők felelnek!

 
 
 
 

Ha hibásan jelenik meg a hírlevél, olvassa el internetes portálunkon!