Skip to content
Új lap - 1

Keresés a cégadatbázisokban

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Érdemes-e felkerülni cégünknek a Műszeroldalra?

Érdemes-e felkerülni

Gyakran ismételt kérdések

  1. Már sok adatbázisban szerepel cégünk (Szaknévsor, Arany Oldalak stb.), sokat költöttünk erre. Érdemes-e még a Műszeroldalra is felkerülnünk?

 Igen! A fenti cégmutatók sokat markolnak de keveset fognak. Szakterület szerint keresve, csak néhány céget találnak az ügyfelek. Miután csalódtak bennük, többször nem is keresnek azokban. Ezzel szemben a Műszeroldalon kizárólag műszeres cégek vannak, a teljes spektrumot lefedve a forgalmazóktól a kalibrálást végzőkig. Minden műszeres problémára talál megoldást az aki keres, tehát máskor is a Műszeroldalt fogja használni!

2. A konkurrens cég már fent van a Műszeroldalon! Érdemes nekünk is felkerülni?

Feltétlenül! Ha mindkét cég fent van a Műszeroldalon, akkor a termékek versenyeznek, ha csak a konkurrens van fent, csak hozzá jutnak el az ügyfelek!

3. Cégünk sokat költött a magyar nyelvű honlapunk létrehozására, jelen vagyunk az Internet-en. Miért költsünk – ha kis összeget is – a Műszeroldal-ra?

Egy hasonlattal felelünk erre a kérdésre. Azzal, hogy cégük magyar nyelvű prospektust készített egy forgalmazott műszerről, még nem oldotta meg a marketing teljes feladatát, ugyanis el kell azt juttatni a szóbajöhető vásárlókhoz! Pontosan ez utóbbit nyújtja cégének a Műszeroldal! Nagy nyilvánosságot biztosítunk céges honlapjuknak! Úgy is mondhatnánk, segítünk abban, hogy megtérüljön a saját honlap-fejlesztés költsége! Ha van katalógus-szerű része is a honlapjuknak, akkor azt még az előlapunkra is érdemes feltenni reklámcsík formájában!

4. A cégünket nem az Internet-en keresztül keresik meg az ügyfelek! Miért kéne felkerülnünk a Műszeroldalra?

Akár tetszik, akár nem, az Internet ma már mindennapjaink része. Rohamosan nő azok száma, akik számítógép elé ülnek, ha adatot keresnek. Kár lenne lemondani róluk, mint jövendő ügyfelekről! A Műszeroldal, mint egy elektronikus piactér, összehozza cégét az érdeklődő ügyfelekkel!

5. Az ügyfelek jól ismerik cégünket, mi is ismerjük a lehetséges ügyfeleinket! Érdemes akkor felkerülnünk a Műszeroldalra?

 Ez a felvetés idejét múlta szemléletet tükröz! A hazai gazdaság a gyors fejlődés szakaszát éli és előttünk az EU csatlakozás. A gyorsan változó gazdasági környezetben senki sem mondhatja, hogy minden számbajöhető ügyfelet ismer és őt is ismeri mindenki!

6. Nekünk nincs honlapunk! Érdemes jelentkeznünk a Műszeroldalra?

 Ha valakinek igazán érdemes, akkor az éppen az Önök cége! A Műszeroldalon keresztül ugyanis minden Internet-használó érdeklődő eljuthat cégükhöz, mindössze évi 25 eFt.-ért.

7. Milyen különleges vonzereje van még a Műszeroldalnak?

A Műszeroldalon a látogatók nemcsak egy jól szervezett cégadatbázist találnak, hanem egy egész metrológiai-műszer-mérési könyvtárat. A látogatók igényeit figyelembevéve állandóan fejlesztjük a szakmai rovatokat. Ebbe a munkába az egyes szakterületek kiemelkedő szakembereit is bevonjuk.