6 érv, ami miatt érdemes a SNAP PAC rendszert választani:

 

  1. A SNAP PAC System™ négy komponensből épül fel: szoftver, vezérlőegységek, fejegységek és I/O. Az alkalmazások fejlesztése, belövése és hibakeresése lényegesen egyszerűbb egy integrált rendszer esetében, drasztikusan csökkenti a ráfordított időt, pénzt és fáradságot.
  2. Alacsony bekerülési és hosszú távú költségek. A SNAP PAC rendszer kevesebbe kerül, mint a legtöbb általános célú PLC rendszer. A szoftver ingyenes, ezért indulási költségei alacsonyak. Mivel a tréning és a támogatás is ingyenes, így a hosszú távú karbantartási költségek is alacsonyak maradnak.
  3. Egyetlen rendszer sok automatizálási projekthez. A SNAP PAC rendszer több célú. Ön egy olyan rendszerrel kezelheti összes projektjét, amely jól illeszkedik a folyamatirányítás, gépvezérlés, hajtásvezérlés, adatgyűjtés, sőt a távoli monitoring és SCADA rendszerek megvalósításához is. Ma egy kis projekttel kezdhet, később bővítheti azt. Nem dob ki pénzt az ablakon, a flexibilis hardver megmaradhat hosszú évekig.
  4. Fejlett programozási eszközök. A SNAP PAC rendszer grafikus folyamatábrákkal, vagy a kifinomultabb, Basic-szerű script nyelvvel, vagy akár a kettő kombinációjával programozható. Mindkét módszer tartalmazza az összes irányítástechnikai funkciót, sőt, a lebegő pontos matematikát, a string kezelést, tömböket, szubrutinokat, mutatókat és más fejlett eszközöket is.
  5. Egyetlen, integrált tagnév adatbázis. Amikor Ön létrehozza a PAC Control alkalmazást, tetszőleges emlékeztetető néven nevezheti el változóit. Ezután a PAC Display HMI fejlesztő környezetben ugyanezeket a neveket használhatja, nem kell újra begépelnie azokat, nincs szükség kereszt referencia táblázatra sem. Ezzel a hibalehetőségek és a fejlesztési idő is jelentősen csökkenthető.
  6. A világ legjobb I/O eszközei. Nem túlzás, hiszen a legtöbb SNAP I/O™ modult életre szóló garanciával szállítjuk. Minden modul egyedileg tesztelt, nincs statisztikai tesztelés.

 

Bővebb információ:

COM-FORTH Kft.

www.opto22.hu, opto22@opto22.hu  

Tel: 413-7199