Moxa MiiNePort E1 - beágyazott soros-Ethernet szerver

Kis méret, egyszerű használat, minimális áramfelvétel

 

 

A Moxa-gyártmányú MiiNePort E1 egy beágyazott, soros Ethernet-szerver, amelyet kifejezetten olyan gyártók számára alakítottak ki, akik minimális befektetéssel, ill. erőfeszítéssel szeretnék a gyártott eszközöket

Ethernet-hálózati csatlakozással ellátni.

 

A 32 bites ARM 7-processzorral és 2 MB-Flash-, ill. 4 MB beépített SDRAM-memóriával ellátott MiiNePort E1 mérete rendkívül kicsi, egy RJ45-ös csatlakozó nagyságával megegyező (33,9×16,25×13,5 mm), áramfelvétele pedig mindössze 160 mA 3,3 V DC tápfeszültség esetén.

 

A MiiNePort E1 konfigurálásához a NetEZ, a Moxa szabadalmaztatott technológiája használható. A MiiNePorttal és a NetEZ-vel szinte azonnal, bármilyen standard, soros interfésszel rendelkező eszközhöz  Ethernetes interfész is csatolható. Egyszerű a használata, az integrációs munka minimális.

 

A NetEZ alapvetően négy elemből áll:

• A nehézkes és időigényes hálózati konfigurálás helyett az AutoCFG-funkció már a gyártás alatt lehetővé teszi az automatikus konfigurációt.

• Az EXTrigger segítségével könnyen lehet hibát keresni a hálózatban. Csak meg kell nyomni a MiiNePort EXTrigger-gombját az alapértelmezett beállítások betöltéséhez.

• A soros hálózati beállításokhoz a MiiNePort egyszerű, soros parancsmódját (SCM, Serial Command Mode) kell kipróbálni.

• A MiiNePorttal az MCSC funkció segítségével (Multichannel Serial Communication – többcsatornás, soros kommunikáció) kettős kapcsolat és kettős csatorna biztosítható multitaszkos alkalmazásokhoz, így az eszköz egyszerre használható szerverként és kliensként is.

 

Próbálja ki INGYEN!

 

Bővebb információ: http://www.moxa.com/Event/Tech/2009/MiiNePort_eDM/index.htm

 

COM-FORTH Kft.

Hivatalos Moxa disztribútor

www.moxa.hu

moxa@comforth.hu

Tel: 06-1-413-7199