Tisztelt minőségügy iránt érdeklődő szakember!

 

 

Az Európai Unió nagy hangsúlyt fektet a harmonizált irányelveknek megfelelő szakember regisztráció minél alaposabb és hatékonyabb alkalmazására és elterjedésére. Az EOQ (Európai Minőségügyi Szervezet) és így az EOQ MNB (Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottság) is részese ennek a tevékenységnek. Napjainkig Európában több mint 50 ezer EOQ oklevelet adtak ki, Magyarországon kb. 1500 az EOQ oklevéllel rendelkező szakemberek száma. A szaktudás európai szintű elismerése kulcsfontosságú motiváló tényezőt jelent. Az EOQ tanúsítvány megszerzésével megsokszorozódnak a nemzetközi munkalehetőségek, mivel az elősegíti a munkaerő szabad mozgását az Európai Unió országai között.

 

Az EOQ már 1990 eleje óta arra törekszik, hogy – harmonizált követelményrendszerén keresztül – az EOQ oklevéllel rendelkező szakemberek valóban színvonalas, korszerű minőségügyi tevékenységet végezzenek munkáltatóik, megbízóik számára. Ennek értelmében hívnám fel a figyelmet következő tanfolyamainkra, melyek részletes ismertetőit a linkeken megtalálja.


2007. március 26-30:  EOQ Minőségügyi rendszermenedzser intenzív szakmai tanfolyam  -  jelentkezés  

 

2007. április 16-20:      EOQ Élelmiszerbiztonsági rendszermenedzser szakmai tanfolyam  -  jelentkezés


2007. május 14-18:      EOQ Minőségügyi auditor intenzív szakmai tanfolyam  -  jelentkezés

 

További tanfolyamaink és aktuális rendezvények folyamatosan frissített anyagai megtalálhatók honlapunkon:  http://eoq.hu