Álláshírdetés

Vegyészt keresünk

Az Országos Munkahigiénés és Foglalkozás-egészségügyi Intézet Kémiai Laboratóriuma határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszonyba történő felvételre vegyészt keres. Feladatkörébe tartozik a környezeti kémiai laboratóriumi mérésekkel kapcsolatos feladatok ellátása (helyszíni mintavétel és laboratóriumi feldolgozás); fémanalitikai mérések végzése atomabszorpciós spektrométerrel, ICP-OES és ICP/MS készülékeken.

 

 

Vegyésztechnikust keresünk

 Az Országos Munkahigiénés és Foglalkozás-egészségügyi Intézet Kémiai Laboratóriuma határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszonyba történő felvételre vegyésztechnikust keres. feladatkörébe tartozik a kémiai laboratóriumi vizsgálatok elvégzése (helyszíni mintavétel és laboratóriumi feldolgozás); a beérkező vizsgálati minták átvételi bizonylatolása, az adatvédelemi előírások biztosításával a vizsgálati jegyzőkönyvek kiadása. A méréseken kívül részvétel a belső és külső minőségellenőrzésben.

 

A pályázatokkal kapcsolatban szakmai kérdésekben érdeklődni Dr. Náray Miklósnál – a Kémiai Laboratórium vezetőjénél – a 476-1149, vagy 06-30/650-3548 telefonszámon lehet.