SZAKMÉRNÖK KÉPZÉS-t indít

A Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kara

 

ÉLELMISZERLÁNC-BIZTONSÁGI SZAKMÉRNÖK képzést indít

2010. február 10-én Budapesten (XI. Villányi út 29-43.), a Budai Campuson.

 

A képzésre jelentkezhetnek: élelmiszermérnöki, élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki, élelmiszer biotechnológus, kertészmérnöki, szőlészeti és borászati mérnöki, mezőgazdasági biotechnológus, agrármérnöki, állattenyésztő mérnöki, takarmányozási és takarmánybiztonsági mérnöki, növényorvosi, növénytermesztő mérnöki, vegyészmérnöki, népegészségügyi, táplálkozástudományi MSc. oklevéllel vagy az ezeknek megfelelő, a hagyományos öt éves képzésben megszerzett egyetemi szintű oklevéllel. A tanulmányi idő három félév, 3x13 héten keresztül, heti 1 nap, azaz 8 órás foglalkozás van (ezekre a félévekre tandíjat kell fizetni, félévenként 190 ezer forintot). A szakdolgozat beadásának határideje a negyedik félév vége.

 

A képzésre felvételi kérelmét 2010. január 5-ig, levélben kérjük megküldeni értesítési címével és diplomájának másolatával Dr. Kiss István egyetemi tanár címére. A jelentkezés érkezési sorrendjét figyelembe vesszük. A felvételről január 16-ig értesítést küldünk.

 

Felvilágosítás:

Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tnsz., Budapest, Ménesi út 43., Dr. Kiss István egy. tanár, tel.: 482-6065, e-mail: istvan.kiss@uni-corvinus.hu, vagy Polyákné Dr. Fehér Katalin. egy. docens, tel.: 482-6062, e-mail: katalin.feher@uni-corvinus.hu tel.:482-6303, fax:482-6321

Ez a tájékoztató olvasható: huto.uni-corvinus.hu Élemiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatiterm.Techn.Tanszék

 

 

Élelmiszertudományi Kar

                                                                                    Dékáni Hivatal