Innováció a termográfiai vizsgálatok terén

 

Mit szeretne Ön?
Szeretné tudni a gépe vagy az elektronikai, mechanikai berendezése állapotát, élettartalmát? Vagy háza/gazdasági épülete, csővezetéke szigetelését, fűtésrendszere jóságát? Vagy a gyártás folyamán felmerülő problémákat és a termékek tulajdonságát? A mai versenyhelyzetben elengedhetetlen mindezek termográfiai vizsgálata, legyen ez bármely iparág, ahol munka, energia van jelen.

A termográfia vezető fejlesztője
A FLIR Systems az elmúlt 10 hónapban 3 új szériát ajánl Önnek, miközben a már bizonyított készülékek folyamatosan fejlődnek.

Az Ön problémáinak feltárása és elhárítása érdekében, megkönnyítjük feladatát a felhasználói támogatásokkal és több funkciókkal!

Gyors, könnyű karbantartás
Az InfraCAM / InfraCAM SD és a BCAM / BCAM SD infrakamerákat nagy népszerűséggel használják a fejlett országokban. A gyors, egyszerű állapotfelmérés és a megelőző/ellenőrző karbantartás terén kiválóan alkalmazható.

Professzionális felmérések és diagnosztika, 1280x960 pixeles képfelbontásban
A következő lépésben, szintén a hordozható (mobil) hőkamerák terén fejlesztette ki a 640-es szériát, amelyben 3 új típus található. Az SC640 -es hőkamera a mobil diagnosztika terét célozta meg, míg a P640 -es típus a professzionális karbantartás és az állapotellenőrzést támogatja, végül a B640 -es egy speciális minden igényt kielégítő épület diagnosztikai eszköz.

Speciális feladatok elvégzése, K+F
Végül de nem utolsó sorban a speciális labor, nagy sebességű és felbontású kamerák szériája jelent meg. Két új főbb típus, az SC6000 és az SC4000 rendszereket ajánlja a FLIR Systems. Ezek a típusok, nagyfelbontást ígénylő és/vagy nagyon gyors folyamatok vizsgálatában, hihetetlen nagy segítséget nyújthat a hőmérséklet és hőmérséklet eloszlás mérése területén.

Sokoldalú alkalmazás, néhány területen

Autóipar - Állategészségügy - Elektronika - Energiaipar - Élelmiszeripar - Építőipar - Gáz- és Olajipar - Karbantartás - Katasztrófavédelem - Kutatás/Fejlesztés - Nehézipar - Orvostudomány - Öntészet - Papírgyártás - Természettudomány - Űrtechnológia - Vasút - Villamos Ipar

Problémamentes munkát, jobb piaci pozíciót és több profitot kívánunk!

Üdvözlettel:
Wesser Csaba
Grimas Ipari Kereskedelmi Kft.