Keresés a Műszeroldal cégadatbázisban

A Műszeroldal lelkét a több éves fejlesztés eredményeképpen létrehozott cégadatbázis alkotja, amely megbízható és naprakész adatokat tartalmaz, ellentétben a nyomtatott adatbázisokkal. Az adatok könnyen értelmezhető vizuális megjelenítése a lehető legkönnyebb eligazodást teszi lehetővé bárki számára, számítástechnikai szakértelem nélkül is. Az információs rendszert mindenki ingyenesen használhatja információszerzésre. Folyamatosan frissített adatbázisunkban minden cég megtalálható, amely komolyan gondolja jelenlétét a műszer/méréstechnika iparágban.

 

A keresés két módszerrel történhet:

 

1. Ha ismeri a keresett cég, termék vagy szolgáltatás nevét, írja be azt (vagy annak egy részét) a képernyő jobb felső részén lévő keresőablakba és indítsa a keresést. A találati oldalon azon cégadatok jelennek meg, amelyekben előfordul a keresett szó vagy szórészlet piros színnel kiemelve.

A szöveges keresés 1 szóra, vagy szó-részletre (legalább 3 karakter) terjed ki! Több szóra egyszerre nem lehet keresni!

 

2. Ha böngészéssel (listából válogatással) szeretne keresni az adatbázisban, válassza ki a megfelelő belépési pontot a felső menűsorból, és a megnyíló adatbázis listában keresse meg a megfelelő címszót. Arra kattintva megjelennek a címszóhoz tartozó cégadatok.

Az ABC sorrendű listákban a hasonló kezdetű szavak egymás után jelennek meg, így áttekinthető a teljes keresett témakör.

 

A keresésnél gondolni kell arra, hogy egyes szakmai fogalmak esetében különböző magyar szóhasználat lehet: érzékelő/szenzor, regisztráló/rekorder, elemző/analizátor, extraktor/feltáró. Teljeskörű lekérdezéshez ezért valamennyi használatos kifejezésre célszerű kiterjeszteni a keresést!

 

Ha nem találja meg a szükséges információt,  hívja fel Szerkesztőségünket a 481-1256 telefonszámon!