Keil Szeminárium beépített alkalmazásokhoz

Időpont:

2008. október 1. 9:00 – 13:00

 

Helyszín:

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

1117. Bp., Magyar tudósok körútja 2. IB019 terem

 

Előadó:

Klaus Koschinsky, senior field application engineer

 

A szeminárium nyelve:

Angol

 

A szeminárium témája:

A szemináriumot elsősorban olyan érdeklődőknek ajánljuk figyelmébe, akik jelen pillanatban nem használnak ARM fordítót, de tervezik használni, és érdeklődnek az ARM architektúra, valamint a Keil ARM Microcontroller Development Kit termékünk iránt. Azok számára is hasznos lehet a szeminárium, akik jelenleg valamilyen 8 bites, vagy 16 bites mikrokontrollert használnak, és keresnek valami jobb, erősebb architektúrát ennél. USB, Ehternet, CAN, RTOS és Flash memóriával foglalkozók is érdekesnek találhatják a szemináriumot.

 

A szeminárium a következő kérdésekre ad választ:

- A Keil rövid bemutatása, illetve miért olvasztotta magába az ARM a Keil-t?

- Hogyan kezdjünk hozzá fejlesztésekhez ARM alapú mikrokontrollereken, és hogyan lépjünk tovább?

- Áttekintés a mai legnépszerűbb ARM mikrokontroller magokról.

- Annak bemutatása, hogy hogyan lehet hibát keresni, ellenőrizni, optimalizálni az alkalmazásaikat szimulátor, és hardver segítségével.

- Hogyan lehet USB-t, hálózati alkalmazásokat, CAN és Flash támogatást implementálni az alkalmazásba az ARM Real Time Library segítségével?

- Hogyan kezdhetünk hozzá alkalmazásfejlesztésekhez az RTX RTOS segítségével?

 

A szemináriumot prezentációk, valamint működő demo berendezések segítségével fogjuk megtartani. A szemináriumon tapasztaltak alapján a résztvevők el tudják dönteni, hogy a Keil termékei-e azok a termékek, amire nekik szükségük van. A szeminárium szintén bemutatja, hogy a felhasználó hogyan kezdjen hozzá a saját alkalmazás fejlesztéséhez, és további kérdések esetén milyen fórumokon, vagy egyéb forrásokból tud információt szerezni a folytatáshoz. A szeminárium során a prezentációk, és a demók alatt természetesen lehetőség biztosítunk kérdések megválaszolására, ezzel még inkább interaktívvá téve az előadást.

 

A szemináriumon a részvétel ingyenes.

 

Várjuk szíves jelentkezését, és találkozunk a szemináriumon.

 

Üdvözlettel:

Keil képviselet:
HT-Eurep Electronic Kft.
H-1133 Budapest
Kárpát u. 48.

Tel/Fax.: 339-5219
Tel/Fax.: 339-5198