Szöveges keresés
Adatbázisok
Nyitólap - Hírek Keresés - Súgó
Bemutatkozás

Friss Akciók!

Műszerkatalógus

Rendezvények

Tudásbázis

Műszer piac

Hírlevél

Hirdetési árak Szerkesztőség Rólunk írták Portáltérkép

Keresés a Műszeroldal adatbázisában

A Műszeroldal adatbázisa megbízható és naprakész adatokat tartalmaz. Ebben a folyamatosan frissített adatbázisban minden cég adatai megtalálhatók, amely komolyan gondolja jelenlétét a műszer és méréstechnika területén.

A keresés két módszerrel történhet:

1. Ha ismeri a keresett cég, termék vagy szolgáltatás nevét, írja be azt (vagy annak egy részét) a képernyő jobb felső részén lévő "Szöveges keresés" keresőablakba és indítsa a keresést. A találati oldalon azon cégadatok jelennek meg, amelyekben előfordul a keresett szó vagy szórészlet piros színnel kiemelve.
A keresésnél
  • kis és nagybetűk nem számitanak
  • a keresés rész-szóra történik, azaz "mikro"-ra történő keresésnél "MIKROFON" és "ELEKTRONMIKROSZKÓP" jellegű találatok is lesznek.
  • több beirt szó esetén is egy szövegnek fogja értelmezni a kereső a szavakat, azaz ha "lézer mikro"-ra keresünk rá, akkor a keresés megtalálja a "LÉZER MIKROMÉTER"-t, de nem fogja megtalálni a "LÉZERES MIKROFON"-t
  • semmilyen keresésmódosító vagy helyettesítő karakter nem használható.

2. Ha böngészéssel (listából válogatással) szeretne keresni az adatbázisban, válassza ki a megfelelő belépési pontot a felső menűsorból, és a megnyíló adatbázis listában keresse meg a megfelelő címszót. Arra kattintva megjelennek a címszóhoz tartozó cégadatok. Az ABC sorrendű listákban a hasonló kezdetű szavak egymás után jelennek meg, így áttekinthető a teljes keresett témakör:

               Példa

A keresésnél gondolni kell arra, hogy egyes szakmai fogalmak esetében különböző magyar szóhasználat lehet:
érzékelő/szenzor, regisztráló/rekorder, elemző/analizátor, extraktor/feltáró, szkópméter/multiszkóp, nyomásmérő/manométer, infravörös hőmérő/infrahőmérő/pirométer, képelemző/képanalizátor, klímakamra/klímaszekrény/klímafülke, mérőóra/indikátoróra, extraháló/extraktor, folyadékkromatográf/HPLC, kéndioxid elemző/SO2 elemző, szénmonoxid érzékelő/CO jelző.
Teljeskörű lekérdezéshez ezért valamennyi használatos kifejezésre célszerű kiterjeszteni a keresést!


Ha nem találja meg a szükséges információt, hívja fel Szerkesztőségünket a 481-1256 telefonszámon! GlobalFocus
 Eurocircuit

Copyright Műszeroldal Kft.