Skip to content
Új lap - 1
Keresés a cégadatbázisokban
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Regisztráció
Regisztráció
Műszeroldal
Primary Navigation Menu
Menu
MENU
MENU
Forgalmazók
Gyártók
Termékek
Fejlesztők
Kalibrálólaboratoríumok
Vizsgálólaborok, szolgáltatások
Javítás, karbantartás
Oktatás
Tanúsítók
Biztonság
Gáz Műszaki Biztonsági Szabályzat
MAGYAR KÖZLÖNY 2016. évi 22. szám 5. melléklet a 7/2016. (II. 22.) NGM rendelethez
REACH tudástár
Élelmiszerbiztonság irányítási rendszerek (ISO22000; HACCP)
Mi a veszélyes hulladék? Hulladék értelmező szótár
ROHS (Restriction on Hazardous Substances) előírások magyar szövege
IP védettségi fokozatok
A gázpalackok színjelöléséről
Sugáregészségügyi ismeretek
Őszintén és érthetően az élelmiszer adalékokról
Periódusos tábla az elemek élettani, környezeti hatásaival
10/2016. (IV. 5.) NGM rendelet
a munkaeszközök és használatuk biztonsági és egészségügyi követelményeinek minimális szintjéről
ATEX direktíva
Robbanásbiztos berendezések, védelmi rendszerek biztonsági követelményei
Nagy mennyiségben gyártott/importált vegyi anyagok (High Production Volume, HPV) nemzeti jegyzéke
Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal
Munkavédelmi fogalmak magyarázata
Toxikológiai tájékoztatás
- Állandóan hívható zöld szám:
06-80-20-11-99
A WEEE és az RoHS direktíva
Az élelmiszerek kémia biztonsága
Belsőtéri lakókörnyezetünk levegőminősége
Kémiai Biztonsági Szakrendszer (KBIR)
A hatályos GLP-rendelet (a helyes laboratóriumi gyakorlat)
ÁNTSZ – Közérdekű információk
2000. évi XXV. törvény a kémiai biztonságról
Nemzetközi Kémiai Biztonsági Kártyák – ICSC