Élelmiszeripar
Az EU élelmiszer szabályozása / Dr. Medgyes Ágnes Élelmiszerbiztonsági rendszerek / - Az élelmiszerbiztonság és -minőség kihívásai az élelmiszeranalitikában / Váradi Mária A gyors viszkóanalizátoros technika (Rapid Visco Analyser, RVA) / Juhász Réka - Salgó András Állati eredetű élelmiszer-előállítás, élelmiszerbiztonság, életminőség / Kovács Ferenc Élelmiszerek D-aminosav tartalmának vizsgálata / Csapó János - Csapóné Kiss Zsuzsanna - Kametler László - Pohn Gabriella - Vargáné Visi Éva Az őszi búza minőségének jellemzése az SDS szedimentációs index-el Szilágyi Szilárd – Győri Zoltán Szemkeménység vizsgáló módszerek összehasonlítása őszi búzák esetében / Véha Antal – Gyimes Ernő Őszi búza Fusarium fertőzöttségének és Mikotoxin szennyezettségének vizsgálata / Veres Edina |