Skip to content
Új lap - 1

Keresés a cégadatbázisokban

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

2024/08. SZÁMÚ SZAKMAI HÍREK

 
fejléc

Kérjük olvassa el az új, 2024/08. számú hírlevelünket
a folyadék és vákuum szivattyúk, gáz és levegő fúvók, kompresszorok, áramfejlesztők területéről!

cég

Bármilyen típusú és gyártmányú folyadék és vákuum szivattyú, levegő és gáz ventilátor, fúvó, kompresszor és dízelmotoros áramfejlesztő forgalmazása, karbantartása, javítása, felújítása    

Savak szivattyúzása
Az ARO levegőhajtású membrán szivattyúi átveszik a vezetést

Azokban az iparágakban, ahol korrozív savakat kezelnek, az átviteli folyamat robusztus, megbízható berendezéseket igényel a biztonság, a hatékonyság és a pontosság érdekében. Az elérhető opciók sora közül az ARO levegővel működtetett kettős membrános (AODD) szivattyúi kiemelkednek a sav szivattyúzási  alkalmazások bajnokai közül.

Miért az ARO AODD szivattyúi?

Korrozióállóság

Az ARO AODD szivattyúk prémium anyagokból készülnek, beleértve a speciális polimereket, amelyeket úgy terveztek, hogy ellenálljanak a savak kemény hatásainak. Legyen szó kénsavról, sósavról vagy salétromsavról, ezek a szivattyúk kivételes ellenállást biztosítanak, hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosítanak korrozív környezetben.

Szivárgásmentes működés

A savszállítási alkalmazásokban a szivárgás veszélye jelentős biztonsági kockázatot jelent, és költséges állásidőhöz vezethet. Savszállító szivattyúink robusztus, szivárgásmentes kialakításúak, a kettős membrános technológiával, amely megbízható gátat képez a szivattyúzott folyadék és a külső környezet között. Ez a kialakítás biztosítja a veszélyes savak visszatartását, minimalizálja a kiömlés kockázatát és növeli az üzembiztonságot.

Sokoldalú kompatibilitás

AODD szivattyúinkat úgy tervezték, hogy a savviszkozitások, hőmérsékletek és koncentrációk széles skáláját alkalmazzák, sokoldalúságot kínálva különféle ipari körülmények között. Akár koncentrált savakat szállítanak vegyipari gyártóüzemekben, akár híg oldatokat szennyvíztisztító létesítményekben, ezek a szivattyúk egyenletes teljesítményt biztosítanak a különböző alkalmazásokban.

Minimális karbantartási követelmények

Az ARO szivattyúi egyszerűségükről és könnyű karbantartásukról híresek, csökkentve az állásidőt és az üzemeltetési költségeket. AODD szivattyúnk rendkívül hatékonyak. Kevesebb mozgó alkatrésznek és hozzáférhető alkatrésznek köszönhetően a rutin karbantartási feladatok, mint például a membráncsere vagy a tömítések ellenőrzése gyorsan és hatékonyan elvégezhetők, így a savszállítási műveletek zökkenőmentesek.

Növelje savszállítási műveleteit az ARO AODD szivattyúival

Az ARO az egyik vezető globális AODD szivattyúgyártó. Szivattyúink nélkülözhetetlen eszközként jelennek meg, páratlan megbízhatóságot, sokoldalúságot és teljesítményt kínálva. Korrózióálló kialakításukkal, szivárgásmentes működésükkel és minimális karbantartási igényükkel ezek a szivattyúk lehetővé teszik az iparágak számára, hogy magabiztosan és hatékonyan kezeljék a legigényesebb savszállítási kihívásokat. Használja ki az ARO AODD szivattyúinak erejét, és emelje savszállítási műveleteit a termelékenység és a biztonság új magasságaiba.

Termékismertető

SZIVATTYÚK ÉS KOMPRESSZOROK SZERVIZELÉSE
szerviz
  • Folyadék és vákuum szivattyúk, kompresszorok helyszíni
    telepítése, beüzemelése.
  • Komplett rendszerek kiépítése-szerelése, egyéb berendezések telepítésével és csővezeték szereléssel együtt.
  • Szerelőipari fővállalkozás folyadék és vákuum szivattyúk, kompresszorok, elektromotorok karbantartása, kis- és nagyjavítása alkatrészek beszerzése és forgalmazása a képviselt gyártók szervize
  • hivatalos ARO, Börger, Herborner, IMP és Salmson márkaszerviz
SZÉLES TERMÉK VÁLASZTÉKUNK
LENTEBB A FŐBB TERMÉKEINKET TALÁLJA, DE BÁRMILYEN EGYÉB IGÉNY ESETÉN IS VÁRJUK A JELENTKEZÉSÜKET TELEFONON,
E-MAILEN: INFO@VALASEK.HU VAGY SZEMÉLYESEN
Folyadék szivattyúkVákuum szivattyúk, kompresszorokEgyéb berendezések

Centrifugál, térfogat
kiszorításos és egyéb
elven működő szivattyúk
részletek ›

Vákuum szivattyúk,
ventilátorok, fúvók, kompresszorok
részletek ›

Levegőmotorok, keverők, macerátorok,
silók, tartályok
részletek ›

folyvákép

Főbb forgalmazott márkáink:

Argal, Armstrong, ARO, Gast, Jun-Air, Grundfos, Herborner, Homa, Ingersoll-Rand, SPX Johnson, Northey, PCM (Delasco, Lagoa, Moineau), Samson, Kubicek,  APV, Börger, Gorman-Rupp, Hibon, Hilge, IMP, italBlowers, Jessberger, SCM, Seim, SEKO, Sodimate, Brinkmann, Comex, Cucchi, Deloule, Dürr Technik, Edur, Elektror, GEV,  Maximator, Piusi, Pollard, Ru-Steel, Salmson, Speck, Varisco, Hydra-Cell, Wanner, Wilo, Selip, Mangra, Kral, Pan World, OFT, Weir Wemco, ISH, Hydro-Vacuum, MPR Industry, Mencarelli, CGM

Valasek Szivattyútechnika Kft.
H-2049 Diósd, Vadrózsa utca 9.

T: +36 (1) 283 00 35, +36 (1) 283 26 68
+36 (24) 920-890, -891,-892,- 893, -894, -895, -896
E-mail: info@valasek.hu
www.valasekszivattyu.hu