Akciók  Kalibrálás  Műszerújdonságok  Új szolgáltatás  Oktatás  Felkészítés EU-s pályázatokra 
   

Tisztelt Olvasónk!

Hírlevelünk legfrissebb száma sok hasznos információt tartalmaz. Mindenekelőtt örömmel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy korlátozott számban ingyenes belépőjegyek igényelhetők a bécsi viet + Messtechnik Austria kiállításokra (2003. szeptember 30.- október 3.) a Műszeroldal Szerkesztőségében. Érdeklődés a 481-1321 telefonszámon!

 
   
 

Akciók! Akciók! Akciók! Akciók! Akciók! Akciók! Akciók!

A MICRO TEAM ajánlata: már Magyarországon is kaphatók az ELNEC cég által gyártott microcontroller, EPROM, EEPROM, PLD programozók, sorozatprogramozók, szimulátorok, törlők. A részletekért látogasson el honlapunkra, vagy a gyártó honlapjára: www.elnec.com
Bővebb információt kaphat e-levélben: zsolt.k@micro-team.hu vagy telefonon: 06/30/932-2225.
AKCIÓ: Azoknak, akik a Műszeroldalak hirdetésre hivatkozva rendelnek ELNEC terméket, a listaárból 5% árengedményt adunk!

A ProMet Méréstechnika Kft. az alábbi akciókat ajánlja az érdeklődők figyelmébe:
Az amerikai székhelyű, programozható tápegységeket gyártó Sorensen csökkentette termékei nagy részének árát. Az árcsökkenés a következő termékeket érintette:
  1. DLM 600 (600W) sorozat
  2. DCS sorozat 1-3 kW között
  3. DHP 6,6kW-os sorozat
A cég termékskálája 60 W-tól 30 kW-ig terjed. A tápegységek szinte mindegyike rendelkezik analóg programozási lehetőséggel, a soros illetve GPIB interfészek opcionálisan rendelhetők.
A Sorensen az Elgar cégcsoporthoz tartozik, melynek további termékei a programozható 1 és 3 fázisú AC tápegységek, nagypontosságú hálózati stabilizátorok, illetve a "legzordabb" terepi körülményeket is elviselő szünetmentes tápegységek.
További információk a promet@promet.hu e-levél címen, vagy a 06/24/521-240-es telefonszámon kérhetők.

A KORA BT ajánlata!
  • DLRO600  600A-es Mikro-ohm mérő (MEGGER) :  nettó 1,5 mFt  (Lásd fotó)
  • MEG10-01  Szigetelésvizsgáló 10 kV-ig (MEGGER) :  nettó 1,0 mFt
  • TDR2000/2  Kábelhibahely kereső 20 km-ig (TDR) grafikus mono/color kijelzővel (MEGGER):  netto 750 eFt
  • M140i  Kalibrátor (AC/DC feszültség és áram, TC hőmérséklet szimulátor  (MEATEST):  netto 2,6 mFt
  • Programmozható DC tápegységek kedvező áron  (ARRAY) : nettó  61 eFt-tól
A fenti készülékek AKCIÓS ÁRON rendelhetők  szeptember - október  hónapban,  5% extra kedvezménnyel !
További részletek, információ, megrendelés:   KORA BT, 1145 Bp. Törökőr u. 31. 
Tel: 06/20/932-5741, Tel/fax: 223-1045, e-levél:  info@kora.hu.

Brookfield viszkoziméterek és rheométerek nagy árengedménnyel! Keresse a Brookfield Magyarországi képviseletét, a rotációs viszkoziméterek kalibrálására Magyarországon egyedül akkreditált SZIKKTI Labor Kft.-t. Cím: 1034 Budapest, Bécsi út 122-124, Tel: 388-8752, 06/30/922-3368, Fax: 430-1460, e-levél: szikktilaborkft@matavnet.hu
 
   
 

Biztonságtechnikai eszközök teljeskörű, gyors kalibrálása bevezető áron

A C+D Automatika Kft. MSZ EN ISO/IEC 17025:2001 szerint auditált kalibráló laboratóriuma október közepéig jelentős kedvezménnyel kalibrálja - előzetes bejelentés esetén 48 óra (két munkanap) alatt - a villamos biztonságtechnikai készülékeket (ÉVÉ műszerek, szigetelésvizsgálók, stb.). Érdeklődés: a 282-9676 telefonon, vagy az info@cdaut.hu e-levél címen.

 
   
 

Műszerújdonságok

A CASON Mérnöki Rt. szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt a

  2003.szeptember.22-én (hétfőn) 1000 órakor
kezdődő, mérésekkel egybekötött ICP OES bemutatóra, ahol a SPECTRO ANALYTICAL INSTRUMENTS legújabb fejlesztésű CIROS készülékét mutatjuk be, az ilyen típusú műszerektől szokatlan formában - egy mobil buszba beszerelve.
A bemutató helyszíne:  CASON Mérnöki Rt bemutatóterme (2030 Érd, Velencei út 37.)

A Katalin Nohse Kft. újdonsága a Lange cég teljesen új módszert alkalmazó oldott oxigén mérő műszere. Az innovatív Lange LDO eljárás a lehető legnagyobb pontosságot és megbízhatóságot nyújtja, a lehető legkisebb karbantartási igény mellett. Érdeklődés: Katalin Nohse Kft. 2030 Érd, Kutyavári u. 19/b, Tel.: 06/23/375-270, Fax: 06/23/390-125, e-levél: info@katalin-nohse.hu.

 
   
 

Új szolgáltatás

Új vizsgálólabor a Műszeroldal adatbázisában: DATE Regionális Agrárműszerközpont. Szolgáltatásaik: Gabonafélék, olajmagvak, takarmányok és talajok fizikai-kémiai vizsgálata Részletek...

Örömmel értesítjük Önöket, hogy műszerboltunkat megnyitottuk a www.muszerbolt.hu honlapon!
Nyitási akció! Ajándékokkal kedveskedünk vásárlóinknak!
Kellemes böngészést kívánunk!
TESTOR Kft.

PIM Professzionális Ipari Méréstechnika Bt. Kft-vé alakult át. Több kollégával megerősítve kínálja diagnosztikai és méréstechnikai szolgáltatásait, valamint bővítette termékskáláját. A termékújdonságok között több saját fejlesztésű termék is van: rezgésjeltávadó, géprezgésfigyelő, ICP-jelkondicionáló, különösön zajszegény ICP-jelerősítő és mérőutas rezgésadatgyűjtő kéziműszer.
A cég megkezdte az új-zélandi Commtest Instruments VBseries/Accent gépdiagnosztikai műszereinek és kiértékelő PC-szoftvereinek, továbbá a belga LMS sokcsatornás mérő-/adatgyűjtő rendszereinek, "Test.Lab" rezgés-/zajanalizáló és "Virtual.Lab" modellező és szimuláló szoftver- csomagjainak a forgalmazását is.
Érdemes a cég folyamatosan megújuló weboldalát meglátogatni ill. közvetlenül felvenni a kapcsolatot: PIM Professzionális Ipari Méréstechnika Kft., H-1221 Budapest, Tanító u. 19/A, Tel.:424-0099,  Fax: 424-0097, e-levél: pim-bt@axelero.hu.
 
   
 

Oktatás

GC-MS továbbképző szemináriuma LAB-COMP Kft. szervezésében 2003. október 28-án. Részletek, jelentkezés itt. Érdeklődés: a 347-6090 telefonon, vagy a labcomp@lab-comp.hu e-levél címen.

 
   
 

Felkészítés EU-s pályázatokra

Az MTA-MMSZ Kft. 2003. szeptember 18.-án a fenti címmel szemináriumot rendez. A rendezvény célja az, hogy a pályázati eljárásokban érdekelt szervezetek, vállalkozások a csatlakozás után megnyíló Európai Uniós pályázati rendszer feltételeiről és a pályázati technikákról olyan ismereteket szerezzenek, amely esélyessé teszi őket a szigorú és nehézkes pályázati rendszerben való eligazodásra. Az előadók neves hazai Európai Uniós szakértők, az előadott témában több éves tapasztalat és tudásanyag áll a hátuk mögött. A résztvevők első kézből szerezhetnek információkat a csatlakozás után ránk váró lehetőségekről, veszélyekről.  Részletek...Köszönjük figyelmüket, kérjük keressék meg Szerkesztőségünket, ha kérdésük, felvetésük van a Műszeroldal szolgáltatásaival kapcsolatban!

    Radnai Rudolf főszerkesztő

http://www.muszeroldal.hu
Tel: 481-1256, 481-1321, Fax: 481-1197
E-levél: rradnai@mta.mmsz.hu

Küldje tovább a Hírlevelet a műszer- és méréstechnika iránt érdeklődő ismerőseinek! Ha le akar iratkozni a hírlevélről, akkor a következő "e-levelet" kell visszaküldenie. Ha Önnek több e-levél címe van, és hírlevelünket több példányban kapta meg, akkor az egyes hírlevelek lemondó linkreire kattintva lehetősége van a felesleges regisztrációk lemondására.

2003.09.11, 2. évfolyam 5. szám. Ha hibásan jelenik meg a hírlevél, olvassa el internetes portálunkon!