2011. december 13.
Pictron Antikvárkönyvek Rohde and Schwarz
Rendezvények Új cégek Hírek Oktatás Olvasnivalók Keresés a Műszeroldalon

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánunk!

Hírlevelünk karácsonyi számában, az érdekes hírek, fontos tudnivalók, év végi akciók mellett egy megnyerhető ajándék: Wolf Kati új CD-je várja Önöket.

Köszönjük olvasóink megtisztelő figyelmét a Műszeroldal iránt! Jövőre se felejtsék: a Műszeroldal a hét minden napján az Önök rendelkezésére áll! Hívjanak bennünket a Szerkesztőség 481-1256 telefonszámán műszerbeszerzéssel, -javítással, -kalibrálással és méréssel kapcsolatos információkért, vagy írjanak nekünk a rradnai@mta.mmsz.hu címre!
Önnek ajánljuk! (Termékújdonságok, akciók)
Kiváló mérőfejek
Rohde & Schwarz


Kiváló jelhűség és könnyen kezelhetőség jellemzi a Rohde & Schwarz differenciális mérőfejeit.
Részletek...
ÚJ SmartDS (SDS) sorozatú oszcilloszkópok az OWON-tól
AGeta Kft.
Kedvező ár/érték arány, 60-300 MHz sávszélesség, 36 hónap garancia. Raktárról vagy rövid szállítási határidővel kínálunk OWON gyártmányú oszcilloszkópokat és kiegészítőket.
Látogassa meg Webáruházunkat! Részletek...
Új diagnosztikai eszközök, akciók!
PIM Kft.
Új generációs VMI Viber X rezgésmérő és rezgéselemző készülékeket, vezeték nélküli PCB Echo rezgésfelügyeleti érzékelő-távadó rendszert, valamint EasIR kézi hőkamerák év végi akcióját ajánljuk figyelmébe. Részletekért, ajánlatunkért keresse meg cégünket, vagy kattintson ide: Részletek...
Akciók 2011. december és 2012. január hónapokban
solveIT Kft.

Ultra Präzision mérőeszközök, dk befogórendszer-elemek és készletek, Nüssler koordináta mérőgép tapintók és kiegészítők, Teclock mérőórák kedvezményes vására.
Részletek...
Moxa MiiNePort E3 akció!
Com-Forth Kft.
PoE-n táplálható beágyazott soros-Ethernet konverter most indulókészlettel együtt
50% kedvezménnyel.
Részletek...
Az IMV ECO-Shaker technológia meglévő rázórendszerek felújításával is elérhető.
Amtest - TM Kft.
Amennyiben bármilyen gyártmányú rázóteszt-rendszerrel rendelkezik, és szeretné villamosenergia-költségeit csökkenteni, keresse márkaszervizünket. Részletek...
Akciók!!!
RT2 PCR Array Starter Pack Akció! LEICA mikroszkóp akció! QIAGEN nyereményjáték! Leica/Novocastra antitest és Vector Immpress kampány!
Részletek...
Autó diagnosztikában az első
Intent Hungária Kft.
Cégünk négy nagy autó diagnosztikai műszergyártó cég termékeivel egyedülálló lehetőségeket nyújt minden felhasználónak.
Részletek...
Új NYÁK-relénk
Panasonic képviselet
24x10 mm helyigényű, 1x8 A-es záróérintkezővel, 12.000 V átütési szilárdsággal. Részletek...


A Műszeroldalon mindig van újdonság!
Hírek, álláshirdetések, ajánlatok
  Hírek


  Eladó műszerek


  Álláshirdetések


  Forrasztástechnika

 • A TWS új fejlesztései felületszerelt áramkörök kisüzemi gyártásához
  A TWS gazdaságos, megbízható, kisüzemi SMT gyártóberendezései sok helyen üzemelnek hazánkban. A TWS fejlesztésekkel és az árak tartásával reagál a nehéz gazdasági helyzetre. A müncheni Productronica kiállításon mutatták be megújult gépsorukat: az SR2700 félautomata forraszpaszta-nyomtatót, a Quadra DVC-Evo beültetőgépet és a TWS-1380-Evo reflow kemencét. A minőség terén nincs kompromisszum! Az árak a hazai kisvállalkozásoknak is megfizethetők, akik tovább fokozhatják ezzel versenyképességüket, hogy talpon maradjanak, és megállják a helyüket a nehezebb makrogazdasági viszonyok között is. Tovább...


  Metrológia


Szakkiállítás, konferencia, szimpózium
 • IPAR NAPJAI új koncepcióval
  2012. május 15-18. között mutatkozik be az új struktúrára épülő INDUSTRIAUTOMATION Nemzetközi ipari és automatizálási szakkiállítás. A tavaly megrendezett 16. Industria, 5. ELECTROcom, 10. Chemexpo és 10. Securex szakkiállítások ebben a megújult formában jelentkeznek ismét. Részletek...


Oktatás
 • Universitas-Győr Nonprofit Kft és a Grimas Ipari Kereskedelmi Kft.
  Akkreditált metallográfiai tanfolyam indul 2012 február folyamán, vasalapú ötvözetek és megfelelő számú jelentkező esetén alumínium témakörökben. A tanfolyamon anyag- és gyártásismereti, anyagvizsgálati, készülékismereti, vizsgálattechnológiai alapismeretek kerülnek bemutatásra. Részletek...


 • Méregkezelő tanfolyam - cégre és technológiára szabva!Olvasnivalók
    Cikkek
 • Amit a Memosens®-ről feltétlenül tudni érdemes


    Hasznos tudnivalók
 • Itt a Karácsony, az ajándék vásárlások ideje - Ismerje meg fogyasztói jogait!

 • Internetes vásárlás
  Az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak a virtuális üzletek (másnéven: webáruházak, netboltok, webshopok) a fogyasztók körében. Az on-line vásárlás nemcsak előnyökkel, hanem kockázattal is járhat, amelyeket mindig szem előtt kell tartanunk. A legfontosabb tudnivaló azonban az, hogy a fogyasztókat az on-line valóságban is védik a jogszabályi rendelkezések, azaz a "cyber fogyasztónak" is vannak jogai!

 • Magyar helyesírás

 • Kulturális enciklopédia


    Szakirodalom
    Kikapcsolódás

    CD sorsolás
Egy karácsonyi ajándék Szerkesztőségünktől: Hírlevelünk olvasói között kisorsoljuk Wolf Kati most megjelent Vár a holnap című CD-jét.

Ha Ha részt kíván venni a sorsoláson kattintson ide!
CD borító

Radnai Rudolf főszerkesztő
Tel: 481-1256, 481-1321, Fax: 481-1197
Email: rradnai@mta.mmsz.hu

Szerkesztőségünk várja olvasóink hozzászólásait, megjegyzéseit, javaslatait a számok tartalmával kapcsolatban. Közérdekű észrevételeket szívesen közreadunk. A Hírlevélben szereplő tartalomért a szerzők felelnek! Leiratkozás a Hírlevélről!

Copyright 2011 Műszeroldal
Ha hibásan jelenik meg a hírlevél, olvassa el internetes portálunkon!