2012. február 14.
Pictron TC Rohde and Schwarz
Rendezvények Új cégek Hírek Oktatás Olvasnivalók Keresés a Műszeroldalon

Kedves Olvasónk!

Nehéz, de legalább is kihívásokkal teli év elé néznek a vállalkozások! A pénzügyi válság szétzilálja a jól kiépült gazdasági kapcsolatokat, minden cég számára létkérdés lesz, hogyan tud új ügyfeleket szerezni a kiesők helyére, hogyan tud piac- és versenyképes maradni a nehéz feltételek között.

Előnyben lesznek azok, akik rugalmasan tudnak alkalmazkodni a megváltozott igényekhez és eredményesen használják az Internet által nyújtott lehetőségeket a marketing munkában. A Műszeroldal adatbázisába regisztrált címszavak jó helyre kerülnek a Google keresőben ez segíthet új üzleti kapcsolatok kialakulásában.

Szerkesztőségünk nagy marketing tapasztalatát bárki igénybe veheti, hívjanak bennünket, vagy írjanak nekünk, minden hozzánk érkezett kérésre érdemi választ adunk!
Önnek ajánljuk! (Termékújdonságok, akciók)
Új technológiájú gépvédelmi eszközök!
PIM Kft.
Ipari és robbanásbiztos rezgéskapcsolók, rezgéstávadók, vezeték nélküli PCB Echo rezgésfelügyeleti távadó rendszer újdonságainkat, valamint az aktuális akciónkat ajánljuk szíves figyelmébe. Részletekért, ajánlatunkért keresse meg cégünket a vagy kattintson ide: Részletek...
Moxa Profibus – Modbus gateway 5 év garanciával, 25% kedvezménnyel, bevezető áron
Com-Forth Kft.
A Moxa MGate 4101-MB-PBS sorozattal könnyen illeszthetők Modbus eszközök Profibus slave eszközként Profibus hálózathoz. Az eszköz kiváltja a korábban kizárólag szoftveresen megoldható protokollkonverziót, ezáltal jelentősen lerövidítve a fejlesztési időt. Részletek...
Roncsolásmentes anyagvizsgáló eszközök
KE-TECH Kft.

Használt és akciós anyagvizsgáló műszerek, eszközök
Kattintson...
Európa legolcsóbb programozható hőmérséklet-szabályozói, vezérlői
HVAC-Controls Kft.
Néhány perc alatt elkészíthető a komplett vezérlőprogram! 36.300,-Ft+ÁFA + mennyiségi kedvezmények! Részletek...
Elektronikai alkatrészek a Panasonic-tól
Nyomtatott áramkörben használható kapcsolók, elektromechanikus- és félvezetős relék, csatlakozók, érzékelők.
Részletek...
2012 év eleji akciónk: számos vegyszer gyártói áron!
Scharlab Magyarország Kft.
Nézze meg akciós listánkat a honlapunkon, vagy keressen elérhetőségeinken és a listát elküldjük Önnek!
Részletek...
Termográfiás vizsgálatok
Testo Kft.
Az ipar számos területén alkalmazzák a termográfiát, a vizsgálathoz használt eszközökkel a hőkamerákkal szemben, mint műszaki, mint pedig kezelési oldalról, igen eltérő igények jelentek meg. A Testo az elmúlt évek végfelhasználói és gyártói tapasztalatai alapján ismét egy új hőkamera generációt fejlesztett a piac igényeinek megfelelően. Részletek...
Megger MOM2 átmeneti ellenállásmérő
MaxiCont Kft.
A MOM2 a Megger legújabb kézi, kompakt nagyáramú DC átmeneti ellenállásmérője, mely alkalmas gyűjtősínek, nagyáramú csatlakozási pontok, valamint megszakítók kontaktusainak átmeneti ellenállásmérésére.
Részletek...
Eszközök a legkülönfélébb mérési igények kielégítésére
Global Focus Kft.
FLUKE hőkamerák, Raytek/IRCON Infrahőmérők, FLUKE rezgésanalizátor. tápegységek, multiméterek, PC-s oszcilloszkópok. adatgyűjtők.
Részletek...

A Műszeroldalon mindig van újdonság!
Hírek, álláshirdetések, ajánlatok
  Hírek  Álláshirdetések

 • Állások minden szakmában:
  On-line mérnöki, műszaki állásközvetítés, minőségi állásajánlatokkal, friss hirdetésekkel...

 • 10. HVG állásbörze
  Több ezer állás, előadások a szakma legismertebb munkaadóitól és kreatív játékok, versenyek, ezt kínálja a 2012. február 22-23 között megrendezésre kerülő HVG Állásbörze a Syma Rendezvényközpontban a műszaki, mérnöki érdeklődésű látogatók számára.


  Eladó műszerek


  Forrasztástechnika

 • Új mérce a szerelt áramköri lapok újramunkálásában:
  ERSA HR 600 Hybrid Rework System

  Az ERSA frissen kifejlesztett berendezése hatékonyan és biztonságo-
  san képes egy panelről eltávolítani (kiforrasztani) szinte bármilyen alkatrészt, a sok kivezetéssel ellátott BGA-kat, QFP-ket, QFN-eket és társaikat is, majd helyükre az új alkatrészt pontosan elhelyezni és beforrasztani. A forrasztási folyamathoz két hőközlési módszert kombinál, az infravörös sugárzást és a forró levegő áramoltatását, egyidejűleg. Részletek...


Szakkiállítás, konferencia, szimpózium
 • Pollack EXPO 2012
  2012-ben két kísérőrendezvény színesíti a programkínálatot. A "Belső levegőminőség és termikus műember Nemzetközi Konferencia" a kényelem, komfortérzés, az energia és az egészségügy kapcsolatát vizsgálja. A "WASTESTORMING 2012 Nemzetközi Hulladékgazdálkodási Konferencia" a hulladék újrahasznosítással és végső ártalmatlanításával foglalkozó szakemberek érdeklődésére tarthat számot.

 • IPAR NAPJAI új koncepcióval
  2012. május 15-18. között mutatkozik be az új struktúrára épülő INDUSTRIAUTOMATION Nemzetközi ipari és automatizálási szakkiállítás. A tavaly megrendezett 16. Industria, 5. ELECTROcom, 10. Chemexpo és 10. Securex szakkiállítások ebben a megújult formában jelentkeznek ismét. Részletek...

 • A Testo Magyarország Kft. meghívja tisztelt ügyfeleit a COMFORT Budapest Épületgépészeti Szakkiállításra (B4-es stand), valamint a Magyarregula kiállításra (D703-as stand).


Oktatás
 • PXI moduláris műszerek programozása National Instruments
  gyakorlati szeminárium

  Jöjjön el február 28-i ingyenes gyakorlati szemináriumunkra és tudjon meg többet arról, hogy hogyan segíthet a moduláris műszerezés és a PXI platform a hagyományos műszerek korlátainak leküzdésében, és hogyan fejleszthet hatékonyan komplex mérő- és tesztrendszereket.
  További információ és regisztráció


 • Villámvédelmi képzések


 • Nappelemes rendszerek létesítése, üzemelése c. tanfolyam
  Az EMOSZ és az Óbudai Egyetem közös rendezésében idén is megszervezik a Napelemes rendszerek létesítése, üzemelése c. tanfolyamot, 2012. március 6-7-én.
  Program, jelentkezés


 • Termékélet-ciklus kezelés és értékteremtés a fejlesztéstől a karbantartásig - PLM megoldások
  Szeminárium az IDC és graphIT szervezésében, 2012. március 7. Hotel Novotel Centrum, Részletek, jelentkezésOlvasnivalók
    Cikkek

    Hasznos tudnivalók

    Szakirodalom
    Kikapcsolódás

    CD sorsolás
CD sorsolás a Szerkesztőségben

Wolf Kati - Vár a holnap... című lemezét (a Sony Music kiadványát) azon kedves olvasóink között sorsoltuk ki, akik válaszoltak a decemberi Műszeroldal Hírlevelünkben tett felhívásra. A szép számú válaszoló közül sorsolással húztuk ki a nyertes nevét!

A szerencse ez alkalommal Kriston Ildikó olvasónknak kedvezett!

Ezúton is gratulálunk a nyertesnek!

Műszeroldal Szerkesztőség
CD borító

Radnai Rudolf főszerkesztő
Tel: 481-1256, 481-1321, Fax: 481-1197
Email: rradnai@mta.mmsz.hu

Szerkesztőségünk várja olvasóink hozzászólásait, megjegyzéseit, javaslatait a számok tartalmával kapcsolatban. Közérdekű észrevételeket szívesen közreadunk. A Hírlevélben szereplő tartalomért a szerzők felelnek! Leiratkozás a Hírlevélről!

Copyright 2012 Műszeroldal
Ha hibásan jelenik meg a hírlevél, olvassa el internetes portálunkon!