2013. február 8.
Pictron Tectra Rohde and Schwarz
Rendezvények Új cégek Hírek Oktatás Olvasnivalók Keresés a Műszeroldalon

Kedves Olvasónk!

Köszöntjük Hírlevelünk februári számával! A vártnál hosszabbnak ígérkező gazdasági visszaesés sok rossz oldala mellett, van valami jó is, megrostálja a cégeket. Az életerős, több lábon álló vállalkozások túlélik, a gyengék, a piaci helyzet változására nehezen reagálók megsínylik ezt a helyzetet, feladják a harcot. A gazdaságban is érvényesül tehát a természet sokszor kegyetlennek tűnő, de a fajok fennmaradását biztosító törvénye: a szelekció.

Talán nem túlzás arról beszélni, hogy ebben a gazdasági helyzetben különös figyelmet kell fordítani a termékek, szolgáltatások eladását szolgáló marketing tevékenységre. A MAGYARREGULA kiállítás elmaradása (ld. ezzel kapcsolatos hírünket alább) jelzi, hogy változnak az idők és erre minden cégnek nagyon érdemes odafigyelni!
Önnek ajánljuk! (Termékújdonságok, akciók)
Műszerek és érzékelők nagy választékban raktárról
PIM Kft.
Rezgésérzékelők, útadók, gépdiagnosztikai/adatgyűjtő műszerek, egyensúlyozási és lézeres gépbeállító műszerek, hőkamerák, gépvédelmi egységek, tartozékok és kiegészítők... A legkorszerűbb típusok, folyamatosan bővülő választékkal, gyors szállítással (budapesti raktárról). További információkért tekintse meg weboldalunkat vagy kattintson ide: Részletek...
Füstgáz és emisszió elemző újdonságaink
Testo Kft.
Testo mérési megoldások szerviz szakemberek számára, széleskörű hibafeltárási és beszabályozási feladatokra, valamint biztonsági vizsgálatokra, a lakossági tüzelőberendezéseknél. Hordozható emisszió mérők az ipari égők emisszió kibocsátásának ellenőrzésére, beszabályozására.
Részletek...
Terepi elektroanalitikai teszterek
LAMBDA-ELAN Kft.
Januári körlevelünkkel a CLEAN Instruments amerikai cég terepi elektroanalitikai teszter családjára szeretnénk partnereink szíves figyelmét felhívni. Részletek...
Ethernet extenderek 25%-os kedvezménnyel a 25 éves Com-Forth Kft.-től!
A Moxa DSL Ethernet extender egy költségkímélő híd megoldással képes nagy távolság esetén is nagy sebességgel kommunikálni már létező rézkábelen keresztül.
Részletek...
Weller WXD 2 kiforrasztóállomás most +50% teljesítményt kínál!
PanTools Kft.
A Weller WX termékcsaládja új taggal bővült a WXD 2 állomás és WXDP 120 elszívópáka képében, mely eddig sosem látott teljesítménnyel kápráztatja el a rework területen dolgozó forrasztástechnikusokat!
Részletek...
JUMPFLEX ®-To-go App
WAGO Hungária Kft
Az okostelefonokhoz és táblagépekhez kifejlesztett ingyenes alkalmazásunkkal még kényelmesebben konfigurálhatja a WAGO 857-es sorozatú Jumpflex mérőátalakítóit. Részletek...
Világújdonság + akció!
Eltest Kft.
12 bites oszcilloszkópok (valódi 12 bites A/D konverterrel) a LeCroy-tól. Érzékenységük 1 mV/osztás a teljes sávszélesség tartományban, SR értékük 55 dB. Extra nagy memóriájuk akár 256 MPontig bővíthető. Részletek... (nagy fájl, lassan nyilik)
Továbbá 2,5 GHz-es WavePro725Zi ex-demó oszcilloszkópunk most 33%-os kedvezménnyel megvásárolható!
Robusztus kivitelű forgójeladók
Elmot Kft.
Nehézipari körülményeknek is ellenálló egyenáramú tachogenerátorok, impulzus- és abszolút jeladók akár egyedi igényekre szabva is.
Részletek...
KE-TECH Kft.
XL Go+ hordozható videoszkóp új tulajdonságokkal
Tömege csak 1.73 kg, ütésálló polikarbonát ház, 4GB belső Flash memória, 2 USB(R) 2.0 port, VGA video out, kettő v. négy órás Li-Ion elem, hossz: 2.0; 3.0; 3,2; 4,5; 6.0; 8.0; 9.6 m, átmérő: 3.9; 5; 6.1; 6.2; 8.4 mm, digitális nagyítás: folyamatos (5.0X), az új LED által 60%-kal megnövelt fényerő az XL Go-hoz képest, üveg optika, finomabb mozgatás. Részletek...


A Műszeroldal főbb rovatai:


Adatbázis, Tudásbázis, Katalógus, Műszer-piac,

Hírek, Hirdetési árak, Hírlevél archívum,

Hírek, álláshirdetések, ajánlatok
  Hírek


  Álláshirdetések

Szakkiállítás, konferencia, szimpózium
Oktatás
Bemutatkozás
 • Gleeble 3800 termomechanikus szimulátor
  Egy korszerű új labor A Dunaújvárosi Főiskola Műszaki Intézetében ipari folyamatok, technológiák vizsgálatára

 • Az Interspect digitális légi mérőkamera család

Műszerkölcsönzés
-
 • Miért előnyös Önnek új szolgáltatásunk: a műszerkölcsönzés?
  • Kedvező kölcsönzési díjak
  • A kívánt műszerek akár azonnal elvihetőek
  • Nincs fenntartási költség
  • A méréstechnikai feladatok megoldását, és az alkalmas műszer kiválasztását segítő tanácsadás
  • Nem igényel nagyobb anyagi befektetést
  • Rugalmas napi, heti, illetve hosszú távú kölcsönzési konstrukciók
  GLOBAL FOCUS Kft.
  Részletek...Olvasnivalók
    Metrológia

    Hasznos tudnivalók

    Szakirodalom
 • Véghely Tamás: Napelemek és napelemrendszerek szerelése

 • Újabb szakkönyvek olcsón
  Sokszor hisszük azt, hogy ma már mindent megtalálunk az Interneten, de gyakran csalódnunk kell. Az igazi tudás ma is a könyvekben van, amelyeket neves szakemberek írtak, majd a kéziratokat gondos lektorok ellenőrizték és javították. Ma már erre nincs idő, pénz, emberi energia. Ennek tudatában ajánljuk figyelmükbe az eladó szakkönyveket!

    Kikapcsolódás
 • Filmrendező, festő, szobrász - egy különös életpályát befutó művész: Hamza Dezső Ákos (1903-1993)

 • A BUPAP (Budapesti Aszfaltprojekt) séták a fővárosban

 • Rekordfelbontású magyar légi fotó készült
  Fél centiméteres felbontású légi fotón a pákozdi katonai emlékparkot lehet megtekinteni nagy részletességgel: a felvételen még a látogatók arca is kivehető.


Radnai Rudolf főszerkesztő
Tel: 481-1256, 481-1321, Fax: 481-1197
Email: rradnai@mta.mmsz.hu

Szerkesztőségünk várja olvasóink hozzászólásait, megjegyzéseit, javaslatait a számok tartalmával kapcsolatban. Közérdekű észrevételeket szívesen közreadunk. A Hírlevélben szereplő tartalomért a szerzők felelnek! Leiratkozás a Hírlevélről!

Copyright 2013 Műszeroldal
Ha hibásan jelenik meg a hírlevél, olvassa el internetes portálunkon!