2016. Október 18.
Profilaxis PIM Rohde and Schwarz
Rendezvények Új cégek Hírek Oktatás Olvasnivalók Keresés a Műszeroldalon

Kedves Olvasóink!

Nem szoktam a levelünkben szereplő hírekkel foglalkozni a bevezetőben, de most mégis kivételt tennék. 2016. október 6-i hatállyal a Nemzeti Akkreditáló Hatóság megszerezte az Európai Akkreditálási Együttműködés kölcsönös elismerési megállapodásának (EA MLA) aláírói státuszát. Ezzel remélhetőleg pont kerül az akkreditált laboratóriumok életét sokszor megnehezítő történet végére, és ezen a területen visszatér az élet a normális kerékvágásba.

Hirdetőink ebben a számban is kitettek magukért, sok érdekes műszerújdonságról adhatunk hírt és akciók is szép számmal találhatók a hirdetések között.

Érdemes tehát végigolvasni a Hírlevelet és ne feledjék, ha műszerrel, méréssel kapcsolatos problémájuk van szívesen segítünk! Keressenek bennünket a 481-1256 telefonszámon vagy az rradnai@mta.mmsz.hu e-mail címen!
Önnek ajánljuk! (Termékújdonságok, akciók)
Hirdetés Hozza egyenesbe forgógépei életét
PIM Professzionális Ipari Méréstechnika Kft.
Állítsa be forgógépeit a legkorszerűbb lézeres beállító műszereinkkel! Ezzel elkerülheti a tengelyvonal, párhuzamosság vagy síklapúság pontatlan beállítása által okozott túlzott gépszerkezeti terheléseket, a selejtes termelést és a forgógépei élettartama csökkenését. Választékunkban minden feladatra talál megoldást. Részletek...
Hirdetés A Moxa 10 legnépszerűbb eszköze 28% kedvezménnyel kapható év végéig!
Com-Forth Kft.
Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ipari alkalmazásokhoz ipari kivitelű kommunikációs eszközöket használjanak a partnereink, és ehhez minden támogatást megadunk.
Ráadásul ez év végéig 28% kedvezménnyel kínáljuk ezeket az eszközöket! Részletek, árlista...
Hirdetés Új időszámítás a spektroszkópiában
Lab-Comp Kft.
A kézi RAMAN spektrométer új időszámítást hozott az ipari minőségbiztosításban és a rendvédelmi szervek helyszíni anyagkimutatásában. A miért-hez érdemes ide kattintani! Részletek...
Hirdetés Különleges oszcilloszkóp akció!
Ageta Kft.
A Siglent új SDS1000X sorozatú 2 csatornás 100 és 200 MHz sávszélességű oszcilloszkópjai most akciós áron, egyes típusok ajándék dekoder egységgel kaphatók! Részletek...
Hirdetés Megjelent a Tectra News 36.
Új hőmérséklet és páratartalom kalibrátorok, oxigén és nedvesség elemzők, programozható AC/DC tápegységek, kézi erőmérők, gyártósori és erősáramú vizsgálók, teljesítmény analizátorok, hálózati minőség monitorok. Részletek...
Hirdetés Megger TORKEL 900-as sorozatú akkumulátor kisütő egység
MaxiCont Kft.
A TORKEL 900-as sorozat műszerei a MEGGER cég legújabb, 12...300 V-os akkumulátortelepekhez használható, programozható terhelő készülékei. A kisütéses vizsgálatkor a terhelőáram akár 220 A-is lehet, így széles körben alkalmazható bármilyen akkumulátortelephez. Részletek...
Hirdetés Füstgázelemző szettek 10% kedvezménnyel
Testo Magyarország Kft.
Állítsa össze műszercsomagját 10% kedvezménnyel! Készüljön fel Testo műszerekkel a 2016/17-es fűtési szezonra. Részletek az akcióról
Hirdetés Reagecon termék választék, valamint új szolgáltatások, akciók
Lambda-Elan Kft.
Ismerje meg a Reagecon cég által kínált fizikai és a kémiai standardok és reagensek széles választékát! Részletek...
Hirdetés Ultra kompakt keménységmérő a GE-től
KE-TECH Kft.
A zsebméretű DynaPOCKET keménységmérő a gyors gyártásközi ellenőrzések ideális eszköze (öntvények, kovácsdarabok, durvaszemcsés felületek stb.) Részletek...A Műszeroldal főbb rovatai:

Adatbázis, Tudásbázis, Katalógus, Műszer-piac,

Hírek, Hirdetési árak, Hírlevél archívumHírek, álláshirdetések, ajánlatok
  Hírek


  Metrológia

 • FELHÍVÁS részvételre a MAROVISZ keménységmérési jártassági vizsgálatán
  A jártassági vizsgálat tárgya: keménységmérés hordozható mérőberendezéssel.


  Használt műszerek

 • Műszerpiac - Használt műszerek, tartozékok, alkatrészek piaca.


  Műszerjavítás

 • Drága műszerének, berendezésének a gyártója megszűnt? A szakszerviz javíthatatlannak minősítette, illetve a "speciális" fődarab-csere túl drága? Csak külföldön van szakszerviz és a szállítás + előzetes vizsgálati díj százezres nagyságrendű? A megoldásért kattintson IDE !


  Álláshirdetések

 • Mi a pálya? Országos műszaki pályaválasztó fesztivál

 • Irányítástechnikai/elektronikai műszerészt vagy technikust keresnek százhalombattai telephelyre, nappalos munkarendbe, magas kereseti lehetőséggel. Elvárások: iparban szerzett szakmai tapasztalat és szakirányú végzettség. A jelentkezéseket, szakmai önéletrajzzal a mail@pentaport.hu címre várják!

Oktatás
Bemutatkozás
 • Bemutatjuk a COMCOLOR színmérő műszert

COMCOLOR
Olvasnivalók
    Hasznos tudnivalók

    Szakirodalom
 • Dr. Tóth László: Hagyományos és megújuló energiarendszerek

 • Értékes szakkönyvek olcsón - újabb könyvekkel! Több könyv vétele esetén további árkedvezmény!
  Sokszor hisszük azt, hogy ma már mindent megtalálunk az Interneten, de gyakran csalódnunk kell. Az igazi tudás ma is a könyvekben van, amelyeket neves szakemberek írtak, majd a kéziratokat gondos lektorok ellenőrizték és javították. Ma már erre nincs idő, pénz, emberi energia.
  Ennek tudatában ajánljuk figyelmükbe az eladó szakkönyveket!

  (Könyv beszerzés érd.: rradnai@mta.mmsz.hu )

    Kikapcsolódás
Radnai Rudolf főszerkesztő
Tel: 481-1256, 481-1321, Fax: 481-1197
Email: rradnai@mta.mmsz.hu

Szerkesztőségünk várja olvasóink hozzászólásait, megjegyzéseit, javaslatait a számok tartalmával kapcsolatban. Közérdekű észrevételeket szívesen közreadunk. A Hírlevélben szereplő tartalomért a szerzők felelnek!

Jogi nyilatkozat     Leiratkozás

Copyright 2016 Műszeroldal
Ha hibásan jelenik meg a hírlevél, olvassa el internetes portálunkon!