2017. február 14.
Meter.hu PIM Rohde and Schwarz
Rendezvények Új cégek Hírek Oktatás Olvasnivalók Keresés a Műszeroldalon

Kedves Olvasóink!

Tisztelettel köszöntjük Önöket Hírlevelünk 2017 évi első számával! Javuló gazdasági kilátásokkal nézhetünk az év elé és ez együtt jár azzal, hogy nagyobb összegekkel gazdálkodva még jobban érdemes odafigyelni kiadásaink eredményességére. A Műszeroldal a műszerek forgalmazóinak és ügyfeleiknek egyaránt biztosítja a sikeres kapcsolat felvételt.

Műszerbeszerzéssel, -javítással, -kalibrálással és méréssel kapcsolatos információkért nézegessék oldalainkat, ha szükséges hívjanak bennünket a Szerkesztőség 481-1256 telefonszámán , vagy írjanak nekünk a rradnai@mta.mmsz.hu címre!
Önnek ajánljuk! (Termékújdonságok, akciók)
Hirdetés 20 évesek lettünk!
PIM Professzionális Ipari Méréstechnika Kft.
Örömmel tudatjuk, hogy cégünk immáron 20 éve fiatalos lendülettel és magas szintű tudással áll ügyfelei rendelkezésére. Ezt ünnepeljük új weboldallal, új tanfolyam-kínálattal és 20 év = 20% kedvezmény akciókkal. Várjuk érdeklődésüket a rezgésdiagnosztikától a termográfiáig a következő években is. Aktuális akcióinkat itt tekinthetik meg...
Hirdetés GE falvastagság-mérők akciós csomagban
KE-Tech Kft.
A GE DM5E kisméretű, kézi ultrahangos falvastag-mérő készülékei IP54-es fizikai védelemmel rendelkeznek, ezért mindenféle ipari környezetben jól használhatók. A népszerű DM5E most akciós kit-ként is megvásárolható, mely tartalmaz 1 db Krautkramer vizsgálófejet a szükséges kábellel.
DM5E + DA-501EN vizsgálófej 5 MHz € 2 170,- + ÁFA
DM5E + DA-512 vizsgálófej 7,5 MHz € 2 170,- + ÁFA
Részletek...
Hirdetés Ez a switch pénzt spórol!
Com-Forth Kft.
Ez a switch pénzt spórol meg Önnek! Tényekkel támasztjuk alá, tekintse meg őket a Com-Forth Kft. hirdetésében! Részletek...
Hirdetés Kézi hőmérséklet mérők
Kobold Unirota Kft.
A HND-T sorozatú hőmérséklet mérők gyors helyszíni hőmérsékletmérést tesznek lehetővé. A különböző teljesítménykategóriájú készülékek számos típusú hőmérséklet érzékelővel rendelhetők. A négyvezetékes Pt 100 ellenállás hőmérőkhöz a HND-T105 és HND-T205 készülékeket ajánljuk! Részletek...
Hirdetés Okos hőkamera, biztos döntés Új korszak az épület-, és ipari diagnosztikában
Testo Kft.
A méréstechnikában szakértő Testo négy új hőkamerát dobott piacra. Ismerje meg, hogy a verhetetlen ár-érték arányú, mobiltelefon applikációval tervezett okoskamerák mit nyújtanak Önnek! Részletek...
Hirdetés Műszervilág.hu - az ország egyik legnagyobb műszeráruháza
Kínálatunk több mint 5000 műszerre terjed ki és folyamatosan növekszik: endoszkópok, hőmérséklet-, páratartalom-, légsebesség-, erő-, felületi érdesség mérők, sugárzásmérők, távolságmérők, nyomásmérők, nyomatékmérők és egyéb műszerek. Szaktanácsadással segítünk megtalálni a mérési feladatra leginkább alkalmas műszert. A teljes kínálat megtekintéséhez nézzen szét áruházunkban! Tovább az oldalra...
Hirdetés Szabad szerviz és gyártó kapacitás nagy gyakorlatú cégnél
Röntgen Kft.
A Röntgen Kft. 20 éve foglalkozik orvosi elektronikai műszerek, és röntgen berendezések szervizével. Jelenleg műszer-technikusi szintű szabad kapacitásunk van, amellyel elektronikai és finommechanikai műszerek, készülékek gyártásban tudunk részt venni / önállóan gyártani. Jól felszerelt szerviz műhellyel rendelkezünk, amelynek fejlesztésére anyagi lehetőségeink adottak. Részletek...A Műszeroldal főbb rovatai:

Adatbázis, Tudásbázis, Katalógus, Műszer-piac,

Hírek, Hirdetési árak, Hírlevél archívumHírek, álláshirdetések, ajánlatok
  Hírek

 • Ipar 4.0 és Solid EdgeGraphit
  Az Ipar 4.0 alapvető célkitűzéseinek megvalósításában segít a Siemens PLM Software digitális platformja, a Solid Edge, mellyel a digitális modellek felépítésétől a gyártási modell ellenőrzéséig minden elvégezhető.

 • December 31-i hatállyal megszűnt a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság. Az NFH általános jogutódja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, valamint a másodfokú ügyekben országos illetékességgel a Pest Megyei Kormányhivatal jár el.

 • Energetikai auditokat érintő változások


  Használt műszerek

 • Műszerpiac - Használt műszerek, tartozékok, alkatrészek piaca.


  Műszerjavítás

 • Drága műszerének, berendezésének a gyártója megszűnt? A szakszerviz javíthatatlannak minősítette, illetve a "speciális" fődarab-csere túl drága? Csak külföldön van szakszerviz és a szállítás + előzetes vizsgálati díj százezres nagyságrendű? A megoldásért kattintson IDE!


  Álláshirdetések

Szakkiállítás, konferencia, szimpózium
 • 2017 októberében rendezik meg az ElectroSub elektronikai és elektrotechnikai konferenciát és szakkiállítást a BOK (volt SYMA) csarnokban. Részletek


Oktatás
 • A PIM Professzionális Ipari Méréstechnika Kft. által szervezett aktuális szakmai továbbképzések időpontjai.

 • A Quality Line Kft. első féléves oktatási programja
  Néhány kiemelt terület:
  • IRCA vezető auditor képzés ISO 14001:2015, ISO 9001:2015.
  • Laboratóriumi minőségirányítási rendszer belső auditor képzés.
  • Integrált belső auditor képzés MIR,KIR,MEBIR,EIR,IBIR


Bemutatkozás
Olvasnivalók
    Hasznos tudnivalók

    Szakirodalom
 • Értékes szakkönyvek olcsón Több könyv vétele esetén további árkedvezmény!
  Sokszor hisszük azt, hogy ma már mindent megtalálunk az Interneten, de gyakran csalódnunk kell. Az igazi tudás ma is a könyvekben van, amelyeket neves szakemberek írtak, majd a kéziratokat gondos lektorok ellenőrizték és javították. Ma már erre nincs idő, pénz, emberi energia.
  Ennek tudatában ajánljuk figyelmükbe az eladó szakkönyveket!

  (Könyv beszerzés érd.: rradnai@mta.mmsz.hu )

    Érdekes témák hazai szaklapokban
    Kikapcsolódás
Radnai Rudolf főszerkesztő
Tel: 481-1256, 481-1321, Fax: 481-1197
Email: rradnai@mta.mmsz.hu

Szerkesztőségünk várja olvasóink hozzászólásait, megjegyzéseit, javaslatait a számok tartalmával kapcsolatban. Közérdekű észrevételeket szívesen közreadunk. A Hírlevélben szereplő tartalomért a szerzők felelnek!

Jogi nyilatkozat     Leiratkozás

Copyright 2017 Műszeroldal
Ha hibásan jelenik meg a hírlevél, olvassa el internetes portálunkon!