2017. március 7.
Meter.hu PIM Rohde and Schwarz
Rendezvények Új cégek Hírek Oktatás Olvasnivalók Keresés a Műszeroldalon

Kedves Olvasóink!

A Műszeroldal Hírlevelünk célja, hogy Önöket egész évben folyamatosan tájékoztassuk a fontos szakmai eseményekről, oktatási programokról, valamint új termékekről, akciókról. A kapcsolattartásban számítunk az Önök aktív együttműködésére, írják meg milyen termékekről, szolgáltatásokról szeretnének bővebb tájékoztatást kapni!

Műszerbeszerzéssel, -javítással, -kalibrálással és méréssel kapcsolatos információkért nézegessék oldalainkat, ha szükséges hívjanak bennünket a Szerkesztőség 481-1256 telefonszámán, vagy írjanak nekünk a rradnai@mta.mmsz.hu címre!
Önnek ajánljuk! (Termékújdonságok, akciók)
Hirdetés Fémfelületek mérése hőkamerával?
PIM Professzionális Ipari Méréstechnika Kft.
Termográfiában az élén járunk. Újdonságként kínálunk olyan hőkamerákat fémolvadékok és fémfelületek érintésmentes mérésére, melyekkel pontos mérést végezhet a fotondetektoros készülékek ára töredékéért. A Magyarországon elérhető legmagasabb szintű tudást biztosító tanfolyamokat is mi kínáljuk melléjük. Többet tudhat meg itt!
Hirdetés

Com-Forth Kft.

A Wireless ConnAction konferencia az egyetlen olyan nyílt rendezvény, amely kifejezetten az ipari vezeték nélküli alkalmazásokat célozza meg... Tovább a Com-Forth Kft. rendezvényének meghívójára...
Hirdetés MTE CheckMeter 2.3 háromfázisú fogyasztásmérő ellenőrző készülék
MaxiCont Kft.
Egyszerűen használható mérőkészülék, kiváló ár/érték aránnyal! Részletek...
Hirdetés Elektroanalitikai szolgáltatások
Lambda-Elan Kft.
Széleskörű szolgáltatások, beszerzés, szaktanácsadás, üzembehelyezés, betanítás illetve minden ami elektroanalitika! Részletek...
Hirdetés Digitális keménységmérő
Ke-Tech Kft.
Krautkrämer DynaPocket zsebméretű digitális keménységmérő kovácsolt, hengerelt és öntött termékek gyors, helyszíni ellenőrzésére. Visszapattanásos módszer (Leeb-féle), HB, HV, HRB, HRC és N/mm2 kijelzéssel. Opcionális adapterek a hengeres, ívelt stb. próbatestekhez. Mostantól új, kedvezőbb áron: 980 000 Ft + ÁFA. Részletek...
Hirdetés REVOlució a lézerszkennelés világában
Burken Kft.
Az új 3D mobil lézerszkenner segítségével leegyszerűsítheti a létesítmények pontos és gyors felmérését. A GeoSLAM ZebREVO eszköze többféle hordozóra szerelhető, de legegyszerűbb kézben tartani. Több mint 43.200 mérési pont/másodperc teljesítménnyel egyaránt rögzíti az egyenletes és a sűrűn tagolt felületeket is. Részletek...
Hirdetés Rendkívüli pontosság - megbízhatóság - könnyű kezelhetőség
Kobold Unirota Kft.
A KOBOLD új elektromágneses induktív áramlásmérőjének DMH standard pontossága leolvasott érték ±0,3%-a. Az új fejlesztésű UMF2 mikroprocesszor-vezérelt távadó garantálja a rendkívüli pontosságot. Működtetése alfanumerikus LCD kijelzőn keresztül 6 könnyen kezelhető nyomógomb segítségével történik, egyszerű szöveges válaszokkal, illetve a beírt adatok ellenőrzésével. Részletek...A Műszeroldal Tudásbázis főbb rovatai:

Adatbázis, Szakirodalom, Szoftverek,

Hasznos linkek, Hasznos adatok, segédletekHírek, álláshirdetések, ajánlatok
  Hírek

 • Solid Edge próbaverzióGraphit
  Próbálja ki kötelezettségek nélkül a szoftvert 45 napig. A kipróbálás során az összes funkciót tartalmazó, professzionális 3D CAD tudást biztosító Premium csomagját kapja meg magyar nyelven. A kipróbálási időszak alatt nem csak a páratlan 2D rajz és 3D modellezési környezetet ismerheti meg, hanem akár statikus, dinamikus és hőtani végeselemes szimulációkat is kipróbálhatja. A kipróbálási időszak alatt önnek is jár a graphIT Kft. technikai támogatása. Részletek...

 • MKEH tájékoztató átszervezésről

 • KÖZBESZERZÉSI KÖTELEZETTSÉG a támogatásból megvalósuló beszerzések esetén...


  Használt műszerek eladók

 • A Hardtest Ipari Kereskedelmi Kft. eladásra kínálja bemutató célra használt, megkímélt állapotú, prémium kategóriás hosszmérő eszközeit, ipari- és élelmiszeripari hőmérsékletmérő műszereit. Kérjük tekintse meg az eszközlistát.

 • Használt laborműszerek eladók


  Műszerjavítás

 • Drága műszerének, berendezésének a gyártója megszűnt? A szakszerviz javíthatatlannak minősítette, illetve a "speciális" fődarab-csere túl drága? Csak külföldön van szakszerviz és a szállítás + előzetes vizsgálati díj százezres nagyságrendű? A megoldásért kattintson IDE!


  Álláshirdetések

Szakkiállítás, konferencia, szimpózium

Oktatás
 • Komplex energetikai szakmai képzés: EUREM Energiagazdász - EnergyManager - program. Európa vezető energiahatékonysági képzése, nemzetközi oklevéllel, magyar nyelven. Azonnali, jelentős költségcsökkentési lehetőség a résztvevők és vállalataik számára.
  Szervező: Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara Tudásközpontja

 • Meghívó nyúlásmérő bélyeges technológiák és bélyegragasztási tanfolyamra


 • A PIM Professzionális Ipari Méréstechnika Kft. által szervezett
  aktuális szakmai továbbképzések időpontjai.

 • A Quality Line Kft. első féléves oktatási programja
  Néhány kiemelt terület:
  • IRCA vezető auditor képzés ISO 14001:2015, ISO 9001:2015.
  • Laboratóriumi minőségirányítási rendszer belső auditor képzés.
  • Integrált belső auditor képzés MIR,KIR,MEBIR,EIR,IBIR


HBM
Bemutatkozás
Olvasnivalók
    Hasznos tudnivalók

    Szakirodalom
 • Horváth József: Biofilia: Gondolatok a fenntarthatóságról és a fennmaradásról

 • Értékes szakkönyvek olcsón Több könyv vétele esetén további árkedvezmény!
  Sokszor hisszük azt, hogy ma már mindent megtalálunk az Interneten, de gyakran csalódnunk kell. Az igazi tudás ma is a könyvekben van, amelyeket neves szakemberek írtak, majd a kéziratokat gondos lektorok ellenőrizték és javították. Ma már erre nincs idő, pénz, emberi energia.
  Ennek tudatában ajánljuk figyelmükbe az eladó szakkönyveket!

  (Könyv beszerzés érd.: rradnai@mta.mmsz.hu )

    Érdekes témák hazai szaklapokban
    Kikapcsolódás
Radnai Rudolf főszerkesztő
Tel: 481-1256, 481-1321, Fax: 481-1197
Email: rradnai@mta.mmsz.hu

Szerkesztőségünk várja olvasóink hozzászólásait, megjegyzéseit, javaslatait a számok tartalmával kapcsolatban. Közérdekű észrevételeket szívesen közreadunk. A Hírlevélben szereplő tartalomért a szerzők felelnek!

Jogi nyilatkozat     Leiratkozás

Copyright 2017 Műszeroldal
Ha hibásan jelenik meg a hírlevél, olvassa el internetes portálunkon!