Endress top banner
E-direct
Az Endress+Hauser név mögött magas minőség, innovatív termékek, a mérés és automatizálás eszközeinek teljes skálája, a szakszerű tanácsadás és kiváló szolgáltatás áll.
Az E-direct az Endress+Hauser egyszerűen kiválasztható mérőműszer-válogatása, amelyek a már megszokott magas minőségben készülnek és amelyekre hagyományos szolgáltatásaink teljes köre érvényes.
Szintkapcsolók és érzékelők, nyomástávadók és -kapcsolók, áramlásmérők és -kapcsolók, hőmérséklet mérők és érzékelők, analitikai mérőkörök, adat rögzítők és regisztrálók, kijelzők, tápegységek, túlfeszültség levezetők, galvanikus leválasztók, mind-mind egy könnyen elérhető és áttekinthető helyen, árakkal, valamint műszaki és szállítási információkkal! Ráadásul az E-direct Portál már teljesen mobil-barát. 50 minőségi műszer a tenyerében! Tekintse át a teljes kínálatot most!
A higiénikus követelményeket támasztó alkalmazások számára is rengeteg, a nemzetközi higiéniai előírásoknak tökéletesen megfelelő készüléket kínálunk. Nézze át higiénikus műszerkínálatunkat is!

Copyright 2017 Műszeroldal
Ha hibásan jelenik meg a hírlevél, olvassa el internetes portálunkon!   Jogi nyilatkozat