Meter.hu Hexagon Rohde and Schwarz
Rendezvények Új cégek Hírek Oktatás Olvasnivalók Keresés a Műszeroldalon

Tisztelt Olvasónk!

A közeljövőben érvénybe lépő európai szabályozás értelmében csak akkor küldhetjük a Műszeroldal Hírlevelet önnek, ha ehhez hozzájárulását adja.
Amennyiben továbbra is igényt tart műszer/méréstechnikai Hírlevelünkre, kérem erősítse meg szándékát email-ben, vagy pedig honlapunkon!


(Ha az előző Hírlevelünkben már elküldte a megerősítést, akkor nem kell azt még egyszer elküldeni!)
Önnek ajánljuk! (Termékújdonságok, akciók)
Hirdetés Egyetlen mérőműszer, minden klímatechnikai alkalmazásra
Testo (Magyarország) Kereskedelmi Kft.
Itt a Testo új klímatechnikai mérőműszer családja, a testo 440, mely kompakt kivitelben kínál megoldást az összes klímatechnikai mérésre. Egyetlen Bluetooth-os, vagy kábeles kivitelű markolathoz a modulárisan cserélhető szonda-park minden eleme illeszthető. Részletek...
Hirdetés Hogyan válasszunk megfelelő pH-mérőt és pH-elektródot az óriási világpiaci kínálatból?
Lambda-Elan Kft.
pH-mérő elektronikát már szinte minden cég képes jó minőségben gyártani! Jó és tartós pH-elektródot sajnos annál kevesebben gyártanak! Ezért a gazdaságos beszerzéshez érdemes nem túl neves gyártótól pH-mérőt venni és ahhoz márkás, megbízható elektródot illeszteni. Részletek...
Hirdetés Modbus AKCIÓ!!!!
Com-Forth Kft.
Modbus RTU - Modbus TCP konverzió 1 perc alatt - Moxa eszközökkel! Tavaszi akcióban 20% kedvezménnyel a Com-Forth Kft-nél. Részletek...
Hirdetés Megger akció!
MaxiCont Kft.
Egyes Megger készülékeket jelentős kedvezménnyel ajánljuk 2018. április 30-ig! Részletek...
Hirdetés ICP-MS készülékek
Green Lab Kft.
Az Analytik Jena AG legújabb fejlesztése a PlasmaQuant® MS ICP-MS készülékcsalád, kiválóan alkalmas környezeti, nukleáris és fémanalitikában, élelmiszeriparban, orvosi és egyéb biológiai területen való használatra. Részletek...
Hirdetés CM-25cG spektrofotométer: színmérés az autók belső terében
Primet Kft.
Ez az új műszer - a CM2500cCT utódaként - szerencsésen egyesít magában egy kiemelkedően pontos színmérőt és egy nagyon kis felületet igénylő, teljes értékű fényességmérőt. Belső felépítéséből adódóan és a készülékek közti szoros együttfutás alapján kiválóan alkalmazható autók belső tereinek színméréséhez a gyártás során a beszállítói hálózat résztvevői közt. Részletek...
Hirdetés Nagyfelbontású rendszer a kontúr-, felületi érdesség és 3D topográfia méréshez
F and DI Kft.
Kontúr,- érdesség,- körkörösség,- 3D optikai mérőműszerek, profilprojektorok, hosszmérő gépek, precíziós tengelymérők értékesítése, 26 éves tapasztalattal! Részletek...A Műszeroldal főbb rovatai:

Adatbázis, Tudásbázis, Katalógus, Műszer-piac,

Hírek, Hirdetési árak Hírlevél archívumHírek, álláshirdetések, ajánlatok
  Hírek


  Használt műszer

 • Kalibráló labor megszűnése miatt műszerek eladók Részletek


  Ipari méréstechnika


  Műszerjavítás

 • Drága műszerének, berendezésének a gyártója megszűnt? A szakszerviz javíthatatlannak minősítette, illetve a "speciális" fődarab-csere túl drága? Csak külföldön van szakszerviz és a szállítás + előzetes vizsgálati díj százezres nagyságrendű? A megoldásért kattintson IDE!

 • Szervizünk vállalja UV/VIS, AAS spektrofotométerek, lángfotométerek és általános laborberendezések (centrifugák, termosztátok, darálók, stb.) márkafüggetlen és szakszerű javítását, karbantartását - Spectrosys Kft.


  Álláshirdetések

 • A Testo (Magyarország) Ker. Kft. értékesítő pozícióra munkatársat keres! Részletek...

 • Állások minden szakmában:
  On-line mérnöki, műszaki állásközvetítés, minőségi állásajánlatokkal, friss hirdetésekkel...
  Álláshirdetések

Szakkiállítás, konferencia, szimpózium
 • LEANDUSTRY 2018 szakmai nap
  A rendezvény célja, hogy a termelési és informatikai döntéshozók számára átfogó információt nyújtson a korszerű gyártástámogató és gyártáskövető megoldásokról, amelyek a következő években a Lean fejlesztések mellett az Ipar 4.0 gyakorlati bevezetését jelenthetik a cégek számára. Részletek...

LEANDUSTRY
IMC

Oktatás
 • Tömegspektrometriás tanfolyam 2018. április 18-20
  Per-Form Hungária Kft. szakmai tanfolyamának célja: megismertetni a résztvevőkkel a tömegspektrométerek felépítését, működését, a legegyszerűbb karbantartási teendőket, továbbá példákon keresztül bemutatni a legfontosabb alkalmazási lehetőségeket, valamint az alkalmazások során leggyakrabban felmerülő gyakorlati problémákat.

 • A Quality Line Kft. első féléves oktatási programja
  (Auditor képzés, Minőségügyi és minőségirányítási oktatás, ISO, Adat kezelés, Információbiztonsági rendszer, IRCA stb.)

 • A PIM Professzionális Ipari Méréstechnika Kft. által szervezett aktuális szakmai továbbképzések időpontjai.

Bemutatkozás, tájékoztató
 • Az Eurocircuits Kft. prototípus gyártása és ezzel összefüggésben a PCB Visulaizer használata során a vevőink gyors és kiváló minőségű szolgáltatást kapnak. A PCB Visulaizer segítségével lehetőség van a tervezési hibák felismerésére és javítására. Az online szolgáltatás kapcsán többször felmerült a kérdés, hogy vállaljuk-e az üres nyomtatott áramköri lapok beültetését.

  2017 év elejétől elindult a PCB Visulaizer továbbfejlesztett változata, mely a beültetéshez szükséges adatok feldolgozására szolgál. Büszkén jelenthetjük be, hogy idén már egyetlen lépésben tudnak megrendelőink PCB kis- és közepes sorozatú gyártást, és ültetést igényelni cégünknél.

  Szerelési szolgáltatásunk 5 munkanapos szolgáltatás. Az alkatrészek beszerzését a nyomtatott áramkör gyártási folyamata alatt teljes körűen intézzük.

  On-line ajánlatkérés rögzítésekor válassza a "Beültetve" (Include assembly) opcíót!

Olvasnivalók
 • Egy INGYENES e-könyv, mellyel új lendületet vehet az angolozásban!

  "ÍGY ANGOLOZZ - 7 Sikerangol Tipp"

  A tipikus magyar nyelvtanulási hibák mentén.

  Kérje az INGYENES, 15 oldalas e-könyvet ITT!

ÍGY ANGOLOZZ - 7 Sikerangol Tipp
    Hasznos tudnivalók

    Szakirodalom
    Érdekes témák hazai szaklapokban
    Kikapcsolódás
Radnai Rudolf főszerkesztő
Tel: 481-1256, 481-1321, Fax: 481-1197
Email: rradnai@mta.mmsz.hu

Szerkesztőségünk várja olvasóink hozzászólásait, megjegyzéseit, javaslatait a számok tartalmával kapcsolatban. Közérdekű észrevételeket szívesen közreadunk. A Hírlevélben szereplő tartalomért a szerzők felelnek!

Jogi nyilatkozat     Leiratkozás

Copyright 2018 Műszeroldal
Ha hibásan jelenik meg a hírlevél, olvassa el internetes portálunkon!