Különkiadás
2016. október 20.
Endress Logo

GÁZMÉRÉSEK, ENERGIAMÉRÉSEK

Az Endress+Hauser Magyarország Kft. tisztelettel meghívja Önt és érdeklődő kollégáit az "Endress Akadémia" sorozat keretein belül sorra kerülő "Gas Rig Tour" egyik előadására és a hozzá kapcsolódó gyakorlati bemutatóra.

Az Endress+Hauser Flowtec áramlásmérő gyára olyan berendezést állított össze, mellyel bemutathatók a gáz-, illetve gőzmérésekben leggyakrabban használt áramlásmérő eszközök, és gyakorlatban láthatóvá tehetők az áramlásmérők kiválasztásánál, méretezésénél, beépítésénél elkövetett leggyakoribb hibák következményei. A kísérleti- és oktatási célra kifejlesztett berendezésben Coriolis tömegárammérő, Venturi cső, örvényleválásos áramlásmérők, termikus (hőelvonásos) áramlásmérők és ultrahangos áramlásmérő is helyet kapott.

Előadásunkban bemutatjuk ezen áramlásmérők működési elvét, gyakorlati szempontokat szem előtt tartva ismertetjük előnyeiket, korlátaikat és segítséget adunk a mérési feladathoz leginkább illeszkedő megoldás kiválasztásához. Kitérünk a beépítésnél elkövetett leggyakoribb hibákra és gyakorlatban bemutatjuk ezek hatását. A gázméréseken túl érintjük a gőz- illetve hőmennyiségmérések témakörét is.

Az előadás nyelve magyar, a részvétel ingyenes, de regisztrációt kérünk ! Részletek...

Copyright 2016 Műszeroldal
Ha hibásan jelenik meg a hírlevél, olvassa el internetes portálunkon!