2010. december 14.
Pictron Magyarregula Rohde and Schwarz
Rendezvények Új cégek Hírek Oktatás Olvasnivalók Keresés a Műszeroldalon

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánunk minden kedves olvasónknak!

Hírlevelünk karácsonyi számában, a hírek, év végi akciós ajánlatok és hasznos tudnivalók mellett egy megnyerhető ajándék: Kern András új CD-je várja a játékos kedvű olvasókat.

8 éve indult a Műszeroldal a teljes ismeretlenségből. Ma a Műszeroldal a nap huszonnégy órájában aktívan működő, naprakész Internetes adatbázis, amely magyarországi cégek (gyártók, forgalmazók, szolgáltatók stb.) adatait, elérhetőségét, termékeit tartalmazza. Az idén már 200 ezer látogató böngészte oldalainkat. Hírlevelünk, amit most Ön is olvas, eljut minden magyar munkahelyre, ahol méréssel és műszerekkel foglalkoznak.

Jövőre se felejtsék: a Műszeroldal a hét minden napján az Önök rendelkezésére áll! Hívjanak bennünket a Szerkesztőség 481-1256 telefonszámán műszerbeszerzéssel, -javítással, -kalibrálással kapcsolatos információkért vagy írjanak nekünk a rradnai@mta.mmsz.hu címre!
Önnek ajánljuk! (Termékújdonságok, akciók)
Diagnosztikai eszközök újdonságai és jelentős év végi akciói
PIM Kft.
Elsősorban villamos és gépész karbantartóknak év végéig jelentős kedvezménnyel kínáljuk az egyszerű kezelhetőségű, strapabíró EasIR-4 hőkamerát, valamint a nagy kijelzőjű VMI Viber több para-méteres rezgésszint és csapágyállapot mérőt. Újdonságaink közül kiemelkedik az Easy-Laser® E 710 műszer számos gépbemérő- és -beállító funkciónak, gépdiagnosztikai képességének köszönhetően, míg a professzionális hőkamerák közül a különlegesen nagy, 768 x 576 pixel felbontású VarioCAM hr inspect 580 típus nagy tudása mellett a legkedvezőbb pixelenkénti árral is. Részletek...
Év végi akciók!
Kérje ünnepi ajánlatunkat!

Rapid Hungary Kft.

Owon és Fluke műszerek akciós áron.

Oszcilloszkópok, teszterek és analizátorok, távolságmérők és infrahőmérők.

Több mint 50.000 alkatrész, elektronikai termék és műszer egy helyen!

Részletek...
Moxa ioLogik W5340-HSDPA
Com-Forth Kft.
A világ első 3G-s mikrokontrollere - analóg, digitális I/O-k, soros és Ethernet port, adatnaplózás és 3G modem egyben!
Részletek...
Ipari automatizálás, tervezés, kivitelezés, programozás, műszergyártás
Ipari Elektronika Project Kft.
Vállaljuk bármely típusú PLC-SCADA (Allen-Bradley, Siemens, Moeller, Omron, Saia, Unitronics stb.), valamint mikrokontroller vezérlésű rendszerek tervezését, programozását, kivitelezését. Részletek...
Legfrissebb műszerújdonságaink
KE-TECH Kft.
A DMS Go korszerű falvastagság mérő, amely igény esetén egyszerű szoftverfrissítéssel komplett ultrahangos hibakeresővé bővíthető.

Az XLG3 videoszkóp a GE MCS új 3D fázismérési technológiájával 3D-s mérést tesz lehetővé sztereo optikai adapter nélkül. Kattintson honlapunkra!
FIGYELJE HONLAPUNKAT MERT 2011 LEGELEJÉN NAGY KEDVEZMÉNYEK VÁRHATÓK !!
Global Focus Kft.

FLUKE hőkamerák, Raytek/IRCON Infrahőmérők, FLUKE rezgésanalizátor. tápegységek, multiméterek, PC-s oszcilloszkópok. adatgyűjtők.

Részletek...

                   Műszeroldal:

Adatbázis, Tudásbázis, Katalógus, Műszer-piac,

Hírek, Hirdetési árak, Hírlevél archívum,

Hogyan szerezhet cége új ügyfeleket?
A Műszeroldalon mindig van újdonság!
Szakkiállítás, konferencia, szimpózium
 • ELECTROcom - 5. Nemzetközi elektronikai, elektro- és kommunikációtechnikai szakkiállítás és Mach-Tech - 10. Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás 2011. május 17 - 20. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban Részletek...

 • II. LED konferencia. A MEE Világítástechnikai Társaság és az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar 2011.február 1-2.-án tartja a II. LED konferenciát. Részletek...


Hírek, álláshirdetések
  Hírek

 • Friss hírek a graphIT Kft. tevékenységéről
  A graphIT Kft. képviseli Magyarországon a Siemens PLM Software szoftvergyártó céget, a PLM piac egyik vezető szereplőjét, amelynek legfontosabb termékei az NX, a Solid Edge, a Teamcenter és Tecnomatix termékcsalád.


 • Fontos megállapodást kötött októberben az IEC, ILAC és IAF arról, hogy mostantól kezdve három helyett egyetlen tanúsitás is mindhárom testület elfogadását jelenti ! Közös honlap


 • Emlékeztető az Érintésvédelmi Munkabizottság 2010. október 6.-i üléséről  Állások

 • Állások minden szakmában:
  On-line mérnöki, műszaki állásközvetítés, minőségi állásajánlatokkal, friss hirdetésekkel...


  Használt műszerek


Oktatás
 • REFA üzemgazdasági képzés műszakiaknak - REFA IE oklevéllel
  A REFA Industrial Engineer oklevéllel elismert tanfolyamának résztvevői elsajátítják a mutatószámok, folyamatmenedzsment, beruházás- és projektcontrolling, termelési és raktárlogisztika, költségcontrolling gyakorlati alkalmazását!

 • Ingyenes online szeminárium - A többnyelvű LabVIEW minden PLC-t megszólít
  Vegyen részt a National Instruments ingyenes magyar nyelvű internetes szemináriumán, és ismerje meg a kapcsolódási lehetőségeket LabVIEW-ban különböző ipari hálózatokhoz mint a DeviceNET, CANopen, PROFIBUS, Modbus RTU/TCP és OPC (OLE for Process Control). Részletek és regisztráció...

Olvasnivalók
    Metrológia
    Cikkek

    Hasznos tudnivalók

    Szakirodalom
    Kikapcsolódás

    CD sorsolás
Egy karácsonyi ajándék Szerkesztőségünktől: Hírlevelünk olvasói között kisorsoljuk Kern András most megjelent Semmi baj... című CD-jét.

Ha részt kíván venni a sorsoláson kattintson ide!

Radnai Rudolf főszerkesztő
Tel: 481-1256, 481-1321, Fax: 481-1197
Email: rradnai@mta.mmsz.hu

Szerkesztőségünk várja olvasóink hozzászólásait, megjegyzéseit, javaslatait a számok tartalmával kapcsolatban. Közérdekű észrevételeket szívesen közreadunk. A Hírlevélben szereplő tartalomért a szerzők felelnek! Leiratkozás a Hírlevélről!

Copyright 2010 Műszeroldal
Ha hibásan jelenik meg a hírlevél, olvassa el internetes portálunkon!